In luna aprilie, compania DIANA sărbătoreşte 25 de ani de la începutul activităţii, 25 de ani de realizări, provocări şi promisiuni împlinite

Compania DIANA s-a înfiinţat pe 30 aprilie 1991 şi este încrezătoare în viziunea fondatorului său, Dumitru Crăciunescu (1958-2014), conform căreia industria alimentară din România poate avea un viitor important explorând cu maximă atenţie şi interes domeniul produselor româneşti. Încă de la începutul activităţii, compania DIANA a adoptat o atitudine îndreptată în beneficiul clienţilor pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru noi, aprilie este o lună plină de evenimente, de amintiri frumoase retrăite.

In lumea magazinelor DIANA poveştile frumoase nu se termină niciodată. În perioada 1-30 aprilie 2016, răsplătim fidelitatea prin derularea campaniei aniversare “25 DE ANI IMPREUNĂ”, dedicată clienţilor nostri. Prin colectarea de buline aniversare aceştia pot intra în cursa pentru miile de premii oferite.

 

Suprizele nu se termină aici! Venim în întâmpinarea copiilor cu o serie de momente distractive, alături de mascotele DIANA, si va invitam sa retraiti amintirile copilariei cu sotroane desenate in intreg orasul.Urmăreşte traseul Distracţiei cu Mascotele DIANA afişat în toate Magazinele DIANA si pe pagina oficiala de facebook. (www/facebook.com/MagazineDIANA)

Vă mulţumim pentru fidelitatea şi încrederea acordată şi vă aşteptăm cu drag în lumea magazinelor noastre să continuăm povestea “DIANA” cu aceeaşi dăruire şi implicare.

DIANA – eu ştiu de unde iţi faci cumpărăturile!

Director General,

Irina Crăciunescu

 

www.diana.com.ro

www/facebook.com/DIANA

www/facebook.com/MagazineDIANA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *