Dacă nu-și îndeplinește obiectivul, pleacă Ștefan (?!): HCM se împiedică acasă, cu Rapid (29-29) și ratează șansa de a urca pe locul 7

După ce au câștigat meciul de la Sebeș, cu „lanterna roșie” a Ligii Naționale, HCM Rm. Vâlcea a dat cu bățu-n baltă, ratând șansa de a urca, cu trei etape înainte de final, pe locul 7 în clasament.

Conduse de pe bancă de antrenorul plătit din bani publici, Constantin Ștefan, „municipalele” n-au reușit să treacă de o codașă a campionatului, în Polivalentă. Deși au condus la pauză la un gol, 13-12, vâlcencele au terminat la egalitate, 29-29, cu Rapid. Cu 31 de puncte, HCM rămâne pe locul 9 și își complică existența vizavi de obiectivul stabilit de Consiliul Municipal, finanțatorul echipei, locurile 1-8 la finalul sezonului.

Vâlcencele mai au de jucat până la finalul campionatului la Brăila (meci greu de câștigat), acasă cu HC Zalău, echipă care a pierdut în această rundă chiar acasă cu HC Brăila și la Cluj, cu Universitatea. În aceste condiții este uimitor cum antrenorul Constantin Ștefan ar putea trece peste caracter fiindcă este posibil să semneze prelungirea contractului cu gruparea vâlceană. Un sportiv de caracter, atunci când nu-și îndeplinește obiectivul e de așteptat să demisioneze, lucru care, se pare, nu se va întâmpla în cazul tehnicianului Constantin Ștefan.

Clasamentul care interesează Vâlcea:

  1. SCM Craiova 32p
  2. HC Zalău 32p
  3. HCM Vâlcea 31p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *