BREAKING NEWS! Iohannis dat afară, din casa pierdută în instanță, de ANAF

Soţii Iohannis au pierdut în instanţă unul dintre imobilele deţinute, iar acum Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Sibiu cere Oficiului Judeţean de Cadastru să-i radieze pe cei doi din cartea funciară.

AJFP a solicitat în dată de 25 martie 2016 radierea din cartea funciară a dreptului de propietate al soţilor Iohannis, în cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut în instanţa anul trecut, se arată într-un răspuns al instituţiei transmis HotNews.ro.

„Prin adresa nr. SBG_DEX 6848 /25.03.2016 Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu a solicitat Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu radierea din cartea funciară a dreptului de propietate al piritilor Bastea Ioan, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner care au avut calitatea de cumpărători.”, se arată în răspunsul AJFP.

După efectuarea acestor operaţiuni, AJFP mai precizează în răspunsul transmis HotNews.ro că urmează să evalueze imobilul şi să-l valorifice prin vânzare. Radierea dreptului de proprietate a familiei Iohannis din cartea funciară reprezintă demersul oficial prin care statul intră efectiv în proprietatea imobilului de pe stradă Nicolae Bălcescu din Sibiu.

Demersul AJFP vine la mai bine de cinci luni de la pronunţarea decizie definitive a Curţii de Apel Braşov prin care Carmen şi Klaus Iohannis au pierdut imobilul. În această perioada, soţii Iohannis au conţinut să încaseze bani din închirierea imobilului de pe stradă Nicolae Bălcescu, nr. 29 din Sibiu, după cum arată o anchetă din februarie a Rise Project.

sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *