Noul antrenor din Zăvoi, Adrian Dulcea: “Am venit la echipa asta cu inima deschisă!”

Adrian Dulcea a venit la CSM Râmnicu Vâlcea unde îl înlocuieşte în funcţie pe Alex Pelici. Deocamdată, fostul atacant al lui FC Argeş va colabora cu Robert Tufişi dar nu este exclus să apară şi un nou antrenor secund. Adrian este, însă, fotbalist în activitate, la echipa de Superligă, Cozia Călimăneşti, care se află pe locul III al clasamentului. Mai mult decât atât, Dulcea a marcat în ultima partidă pe care călimăneştenii au terminat-o la egalitate, pe propriul teren, cu o contracandidată la promovare, CS Şirineasa. Adrian Dulea are 37 de ani este născut pe 25 noiembrie 1978, la Călimăneşti şi are o activitate fotbalistică bogată. Noul antrenor principal al Viperelor Albastre a jucat pentru echipe de tradiţie ale fotbalului românesc, ca FC Argeş, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, Jiul Petroşani, CS Mioveni sau Gloria Bistriţa dar şi în străinătate, la ungurii de la ETO Gyor. Adrian Dulcea a mai antrenat pe SCM Piteşti şi vine în Zăvoi de la o altă echipă din judeţul vecin, FC Argeş 1953.

 

– Adi, bănuiesc că nu a fost o decizie grea să semnezi cu CSM Râmnicu Vâlcea?·

 

Deloc. Am acceptat imediat, aşa cum era normal. Eu îi sunt dator acestei echipe, în Zăvoi m-am format şi am plecat în fotbalul mare. În plus, să antrenezi la Liga a II-a este o oportunitate care nu trebuie ratată. Nu a fost o discuţie lungă cu Luci Munteanu, am pus câteva lucruri la punct şi m-am apucat de treabă.

– Vei rămâne şi fotbalist la Cozia Călimăneşti?

Probabil că da, acest lucru nu implică un efort prea mare. Sper ca şi Cozia să termine pe primul loc şi să promoveze, este o echipă la care eu ţin. Obiectivul meu principal este, însă, la CSM Râmnicu Vâlcea. Am venit cu inima deschisă aici şi sper să fac treabă bună.

– Ai urmărit parcursul echipei în acest sezon competiţional?

Am urmărit tot ca şi rezultate şi am văzut şi câteva meciuri transmise în direct. E clar că este o echipă care trebuia şi merita să se bată pentru primele poziţii ale clasamentului, nu în play-aut. Îmi pare sincer rău, Alex Pelici a făcut o treabă bună la CSM. Avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare, altceva nu se mai poate acum. Trebuie să privim cu seriozitate meciurile care au mai rămas de jucat din acest sezon. Trebuie să rezolvăm salvarea repede şi să demonstrăm că meritam mai mult în acest campionat.

– Ai în plan şi formarea unei echipe pentru sezonul viitor?

Iau lucrurile pas cu pas. Despre noul sezon vom avea timp de vorbit, voi mai discuta cu cei din conducerea clubului. Discuţii sunt şi acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *