ULTIMA ORĂ! Ponta cere DNA-ului să-l ancheteze pe Iohannis de nepotism și confict de interese

Victor Ponta reacţionează la cazul prietenului de familie al lui Iohannis propus de preşedinte ambasador în Danemarca. Fostul premier susţine că, dacă suntem toţi egali în faţa legii, DNA ar trebui să ceară începerea urmăririi penale contra lui Iohannis, pentru conflict de interese. Ulterior, Iohannis ar trebui să-şi dea demisia, iar procurorii să-l ancheteze şi pentru casa obţinută ilegal.

ilie-gradinar1-600x364

„Bun – deci acum, daca suntem toti egali in Romania si daca se respecta ceea ce s-a intamplat in cazul altora, urmeaza:

1. DNA sa ceara inceperea urmaririi penale contra Dlui Klaus Iohannis pt savarsirea infractiunii de „Conflict de interese” prevazuta de Art. 301 din Noul Cod Penal deoarece „in exercitatea atributiilor de servici … a participat la luarea unei decizii .. prin care s-a obtinut un folos patrimonial pentru o persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale sau de munca in ultimii 5 ani” ( vezi mai jos textul)

2. Tinerii frumosi si liberi care au cerut „un altfel de politica” vor iesi diseara in strada sa ceara demisia Presedintelui vinovat ( asa cum fac in aceste zile in Brazilia, Franta, etc)

3. Cu ocazia demisiei Dl Iohannis va fi cercetat penal si pentru fals si uz de fals , fapte comise in vederea obtinerii in mod fraudulos a unei case in Sibiu, asa cum a stabilit deja prin hotarare definitiva Curtea de Apel Brasov / si sigur va fi solicitat de catre ANAF sa restituie suma de 600 milioane incasata fara drept ca si chirie pentru casa obtinuta in mod fraudulos

Eu cred ca Romania este un stat de drept in care toti suntem egali in fata legii si raspundem pentru faptele noastre, sau NU?!?”, scrie Ponta pe Facebook.

sursa: stiripesurse.ro

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Ponta cere DNA-ului să-l ancheteze pe Iohannis de nepotism și confict de interese

 • 10 aprilie 2016 la 9:55
  Permalink

  DUPA 26 ANI DE JAF DIN CE IN CE MAI RAU ,, SI DACA NU LI SE VA CONFISCA AVERILE SI LA PUSCARIE PE VIATA CU MUNCA SILNICA LA TOTI DEVALIZATORII INCEPAND DE LA ILIESCU , PETRE ROMAN , PANA LA INCLUSIV IOHANNIS ,, APOI SA NATIOLAZAM TOT CE A FOST VANDUT , SI SA NE DECLARAM TARA NEUTRA ,, NENOROCITII ASTIA NE VOR MANCA DE VII SI VOM DISPAREA DEPE HARTA ,,,, DESTEAPTA TE ROMANE !!!

  Răspunde
  • 20 aprilie 2016 la 18:13
   Permalink

   Asa este ar trebui sa se sesizeze DNA, DIICOT si celelalte organe de cercetare penala pentru a se cerceta si condamna toate faradelegile comise de esalonul neocomunist de la „REVOLUTIE” pana in ziua de azi si apropo legea 18 nu este abrogata….

   Răspunde
 • 19 aprilie 2016 la 23:27
  Permalink

  Avem DNA care să judece în spiritul șil literal legii eu personal nu cred, DNA face selecții, cred că e cea mai coruptă, instituție din Romania!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *