S.O.S.! LA MĂLDĂREȘTI, „GROAPA DE GUNOI”, BOMBĂ ECOLOGICĂ! (Partea a III-a)

 

Motto:

„Când banii nu au miros…

Gunoiul creează dezastru”!

INTERVENȚIILE TELEFONICE DIN CADRUL EMISIUNII TV IMPACT DIRECT” DIN 01.04.2016

Contactat telefonic, domnul Mihăilescu, director ROMSILVA, ne-a asigurat că se va implica personal, deoarece pădurea din vecinătatea „Gropii de gunoi” ce o administrează prin Ocolul Silvic Horezu, este afectată prin gunoaie și resturi provenite de la animale.

Groapa de Gunoi de la Maldaresti

Primarul orașului Horezu, domnul Fârtat prin intervenția telefonică, a declarat că terenul nu aparține orașului Horezu, el este susținător demersului cetățenilor și s-a implicat personal în rezolvarea acestei situații.

Groapa de Gunoi de la Maldaresti 2

Comentariul autorului articolului de față, în urma declarației primarului este următorul: Dacă terenul a fost luat cu forța comunei Măldărești în suprafață de 6.000 m2 și dat fostei comune Horezu – devenită oraș – conform solicitării Consiliului Popular al orașului Horezu din octombrie 1972, către Consiliul Popular al județului Vâlcea – Direcția Agricolă și a avizului favorabil nr. 4164/21. oct. 1972, în baza solicitării nr. 3370/1972 – unde este adevărul și după ’90, de ce Primăria Horezu – împreună cu Primăria Măldărești,  nu au îndreptat această situație? Se naște o firească întrebare:

Unde își plătește S.C. „SACOMET” S.A. impozitele pentru această groapă de gunoi?

Groapa de Gunoi de la Maldaresti 5

CUM A JONGLAT ÎN CONSILIUL LOCAL NICOLĂESCU FLORIAN PATRIMONIUL ACTIVELOR ȘI PASIVELOR FOSTULUI RAGCL HOREZU DEVENIND SC SACOMET” S.A.

Din cercetarea atentă a celor două hotărâri nr. 26 emisă la data de  06 oct. 1994, iată ce am constatat:

Directorul RAGCL, era Nicolăescu Florian fiind şi consilier local şi preşedinte de şedinţă, calcă în picioare orice principiu şi lege, desfiinţează RAGCL Horezu şi rămâne în continuare director până la organizarea concursului de manager.

În atare condiţii, trebuia să se abţină de la vot şi nicidecum să fie preşedinte de şedinţă, iscându-se un conflict de interese.

În aceeaşi zi de 06 oct. 1994, notarul public, Vasile Stoian din Horezu, vizează transferul pe noua societate  SC „SACOMET” SA a tuturor activelor şi pasivelor.

La punctul 25 al mijloacelor fixe, apare teren „Rampă gunoi” Mălăreşti de la 6.000 m2  la 30.000 m2, interesant ar fi să știm de unde este  diferenţa de teren.

Groapa de Gunoi de la Maldaresti 4

La data de 31 oct. 1994, cu preşedintele de şedinţă, Chişavu Emil, Consiliul Local Horezu cu toţi cei 14 consilieri prezenţi inclusiv Nicolăescu Florian (care nici de data aceasta nu se abţine de la vot) modifică Hot. nr. 26/06.10.1994 şi îl „unge” director tot pe Nicolăescu Florian.

O întrebare pentru domnul primar Fârtat:

Cum comentează că oraşul Horezu, a ajuns prin RAGCL să crească terenul fizic în 1994 de la 6.000 m2 la 30.000 m2 şi să-l facă cadou nou înfiinţatei SC „SACOMET” SA? Astăzi devenit stăpân, jupânul Nicolăescu pe un teren ce spuneţi că nu aparţine oraşului Horezu? Atunci cui?

Poate numai DNA-ul va despica firul corupţiei în patru!

Groapa de Gunoi de la Maldaresti 7

Munte de gunoaie la Măldărești

 

CEI SIPRĂVI A MAI FĂCUT NICOLĂESCU FLORIAN???

În anul 2003, conform referatului poliției Horezu cu nr. 00244, Nicolăescu Florian, împreună cu Jinaru Adam (inginer șef atunci la O.S. Privat „Buila” Horezu); Greceanu Ion, primar al comunei Slătioara; Dragu Ion, primar al comunei Măldărești (astăzi cercetat penal – sub control judiciar) au fost cercetați penal, cu propunerea emiterii rechizitoriului și trimiterea cauzei instanței de judecată competentă de a judeca pe învinuiți, pentru următoarele fapte penale:

 

  1. NICOLĂESCU FLORIAN – cercetat sub aspectul săvârș. infr. prev. și pred. de art. 25, rap. la art. 288, alin. 2 din C.P., art. 290; 291 toate cu aplicarea art. 33 lit. a din C.P.
  2. JINARU ADAM – cercetat sub aspectul săvârș. infr. prev. și pred. de art. 288, alin. 2 din C.P.
  3. GRECEANU ION – cercetat sub aspectul săvârș. infr. prev. și pred. de art. 288, alin. 2 din C.P.
  4. DRAGU IONEL – cercetat sub aspectul săvârș. infr. prev. și pred. de art. 288, alin. 2 din C.P.

 

Pe înțelesul tuturor, Nicolăescu Florian a depus pentru o lucrare de infrastructură a unui drum forestier un plic cu documente false, susținut de cei trei prin eliberarea documentelor false ce au stat la baza lucrărilor ce trebuiau realizate de firma lui Nicolăescu Florian.

La închiderea ediției ne-a parvenit de la numitul Neamțu C. Toma o sesizare privind pe numitul Nicolăescu Florian și amenințările acestuia la adresa unor persoane.

CĂTRE CONDUCEREA TELEVIZIUNII

ETALON – INFO PULS

Subsemnatul Neamțu C. Toma cu domiciliul în Rm. Vâlcea, Str. Republicii Nr. 18, Bloc H2, Sc. A Ap. 15, contribuabil al comunei Măldărești, vă aduc la cunoștiință următoarele:

Îl cunosc pe directorul „SACOMET” Horezu, Nicolăescu Florian, născut la data de 27.02.1957 în orașul Horezu, fiul lui Toma și Elena, din anul 2010 când mă aflam la Tribunalul Vâlcea în proces cu fostul primar Dragu Ionel în legătură cu zecile de mașini și utilaje plus trei șalupe fluvial luate gratuit de la toate unitățile M.Ap.N. și M.A.I. din toată țara, a veni la mine pe holul tribunalului și m-a întrebat dacă mă cheamă Neamțu, iar eu i-am spus că da, apoi mi-a spus că nu am nici o șansă privind ilegalitățile comise de Dragu Ionel, deoarece are oameni grei care-l susțin chiar din Guvernul României, directorul SACOMET, Nicolăescu Florian, avea un process în aceeași zi cu primăria Horezu. Mi-a promis că îmi dă relații cui i-a dat o parte din mașini, însă nu mi-a dat decât o singură persoană. După ce s-a dat pronunțarea la câteva zile și a început urmărirea penală împotriva lui Dragu Ionel, m-a sunat și m-a felicitat, însă adevarul era altul, că el îl era foarte bun prieten cu Dragu și i-a spus acestuia tot ce am discutat cu el despre impostor.

În data de 21.03.2016, în jurul orelor 1030, m-am întâlnit cu Nicolăescu Florian pe trotuarul unde a fost CEC-ul vechi și mi-a spus să le zic prietenilor mei Enescu Ștefan și Mota Constantin că-i va omorî cu mâna lui pentru motivul că ce am căutat la groapa de gunoi cu ETALON TV și în direct în emisiunea din data de 18.03.2016 între orele 20-2130, mi-a mai spus de 4 ori că-i omoară cu mâna lui, dar eu i-am spus să-și măsoare cuvintele pentru că ce-a afirmat este un lucru foarte grav și nu este el regele Horezului sau Vâlcii și să-și vadă de treburile lui chiar dacă are mulți bani, fiind patron nu mai merge…

După aceste discuții aprinse mi-a spus că el garantează că Dragu Ionel nu v-a face nici un minut de pușcărie, pentru că-l are în spate pe domnul Bogorodea de la Horezu care la scăpat de pușcărie pentru toate ilegalitățile făcute în mandatul său din 1996-2015, privind aducerea mașinilor de la M.A.I. și M.Ap.N., retrocedările de terenuri forestiere și agricole, toate ilegalitățile făcute în toate documentele din primăria Măldărești. Omul care l-a scăpat de tot ce a făcut se numește Bogdan Licu, Procurorul General interimar din cadrul Parchetului General București.

OBS mi-a spus că Dragu Ionel i-a dat domnului Bogorodea plaiul și muntele Brădulețul aparținând lui Nicolae Greceanu, unchiul mătușii mele Avram Doina, acest munte se afla în Moșneni Râmeștim fostă comună Romani și eu nu voi mai intra niciodată în posesia acestui munte care este pe numele de Greceanu N. Nicolae, conform partajului voluntar al familiei Greceanu din 13.12.1924 cu nr. 30099.

După toate acestea, eu i-am spus că dacă Dragu nu face pușcărie pentru ce a fost trimis în judecată acum, eu am dosarul cu retrocedările (pădure și terenuri agricole), unde Dragu și acoliții lui, și cei pe care i-a cumpărat din prefectură, nu vor mai scăpa cu toate relațiile lui de la Măldărești și București pentru ca cei de la ANPR București au fost convinși să se mute, pentru ai facilita toate interesele de retrocedări, din anul 2006 la Măldărești. Anul 2006 a fost pentru Dragu Ionel cel mai bun an din viața lui confundând primăria cu propria lui moșie, pentru că a avut bani și i-a compărat pe toți și aceștia nu au mai putut să facă nimic și au trebuit să execute ordinele.

Când a plecat de lângă mine, mi-a spus că va avea autorizație pe toată viața și că va pune moldovenii să-i omoare pe Enescu și Mota.

Dragu și Nicolăescu au fost cancerul comunei Măldărești, fiind prieteni foarte buni. Dragu a îngropat comuna ca primar, iar Nicolăescu a îngropat comuna ca gropar cu “groapa de gunoi”.

Cu tot respectful pentru dumneavoastră, ETALON TV, vă rog să mediatizați și investigați tot ce am scris mai sus și să mă ajutați, doarece tot ce am spus despre directorul Nicolăescu Florian este real și toate instituțiile statului să fie anunțate pentru a rezolva aceste cazuri în spiritul legii. Vă rog să-l invitați pe domnul director de la SC „SACOMET” S.A., Nicolăescu Florian, în direct la televiziunea ETALON TV în data de 08.04.2016 între orele 20-2130 ca să putem comenta asupra subiectului. Dacă refuză să vină, voi dezvălui lucruri neașteptate despre dumnealui.

Data 01.04.2016

Cu stimă și respect,

Domnului Director al ETALON TV”

12980703_1710560759222835_912657613_o

12992056_1710560752556169_1808494033_o

Groapa de Gunoi de la Maldaresti 9

ÎN FINAL CONSTATAREA AUTORULUI ANCHETEI

Acest caz expus spre informarea cititorilor şi autorităţilor, nu trebuie lăsat să se aşterne praful ci trebuie dus până la finalizarea tuturor aspectelor sesizate.

Noi vom urmării îndeaproape cazul, vom descărca toate materialele pe adresa Guvernului, Ministerului Mediului, Sănătăţii Publice, DNA-ului, etc.

Este regretabil, că nu am observat o implicare a Prefecturii, Consiliului Judeţean, parlamentarilor vâlceni şi altor factori pentru stoparea dezastrului ecologic, nu numai la Măldăreşti ci şi în alte locaţii din judeţ.

Aşteptăm reacţii!

GHEORGHE JIANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *