Sportiva vâlceană Cristina Marciuc, locul 8 la pentatlon şi locul 10 la triplu salt, la Europenele de atletism (masters) din Italia

Sportiva vâlceană Cristina Marciuc s-a întors recent de la Campionatul European de atletism, masters, indoor (în sală) de la Ancona (Italia), competiţie ajunsă la cea de-a 11-a ediţie. Au fost prezenţi 400 de sportivi, cu vârste între 35 şi 100 de ani, din 35 de ţări. România a înscris în concurs 16 sportivi, bilanţul fiind: 3 medalii de aur, 2 medalii de argint şi 3 medalii de bronz. Vâlcea a avut 3 sportivi în concurs. Cristina Marciuc a ocupat locul 8 la categoria +35 de ani la pentatlon (probe combinate: 60 metri garduri, înălţime, greutate, lungime şi 800 de metri) şi locul 10 la triplu salt. Ceilalţi doi sportivi vâlceni s-au clasat astfel: Mihaela Pasăre: locul 7 la triplu salt şi Donis Mihai Predescu: locul 5 la triplu salt. “Aveam şanse la medalii, dar, din păcate, m-am accidentat la a doua probă (înălţimea). Am demonstrat, totuşi, că duc până la capăt lucrurile pe care le încep. Acest Campionat European  era şansa mea pe care, chiar şi aşa, am încercat să o fructific”, ne-a declarat Cristina Marciuc.

Campionatul European a fost la două săptămâni de Campionatul Balcanic găzduit de România, acolo unde Cristina Marciuc a concurat la cinci probe, câştigând la toate medalii de aur: pentatlon, înălţime, lungime, triplu salt şi aruncarea greutăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *