Întrebare de „baraj”: Comisia judeţeană de Arbitri (care e stat în stat) mai suspendă arbitri care greşesc?!

Cu precizarea că nu am nimic cu tânărul arbitru vâlcean Sebastian Lăstun, spun doar că la meciul FC Băbeni – Flacăra Horezu, în Superligă, acesta a fost total depăşit de joc. A persistat în greşeli, a lăsat jocul dur al oaspeţilor, i-a permis lui Milosteanu să comenteze la fiecare fază la care acesta era implicat, în schimb a penalizat „la sânge” orice intrare mai bărbătească a gazdelor.

Alta e problema. Cunoscând faptul că observatorul Marian Matei e drastic în a nota brigada de arbitri, e de presupus că acesta i-a dat lui Lăstun notă care să-l trimită la comisie pentru a fi suspendat. Acum, marea dilemă? Comisia Judeţeană de Arbitri (un stat în stat la AJF) mergând pe veşnica şi eterna problemă „nu sunt arbitri”, ar putea pune „batista pe ţambal” şi ar „uita” să-l suspende pe Lăstun (desigur, dacă acesta a primit notă de suspendare).

După câte am aflat, dacă suspendările pe plan judeţean nu sunt anunţate la FRF, arbitri de lot naţional fluieră fără probleme la juniori republicani sau la ligile superioare. E posibil ca un arbitru care ar trebui să stea pe plan local, să nu fie „pârât” la FRF, astfel ca acesta să poată arbitra la nivel naţional.

În cazul Comisiei judeţene de Arbitri, care nu dă socoteală nimănui, care nu anunţă arbitri suspendaţi (nu prea sunt că avem noi grijă să nu fie!), pentru că nici FR Fotbal nu face aşa ceva,  şi care pune eterna „placă”: nu avem arbitri, totul e posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *