INCREDIBIL! Șeful Formula 1 consideră că Donald Trump și Vladimir Putin ar fi un foarte buni președinți pentru întrega Europă. Acesta cere desființarea Buxelles-ului

Bernie Ecclestone, un admirator declarat al președintelui rus Vladimir Putin, a afirmat într-un interviu că liderul de la Moscova ar trebui să conducă Europa
Șeful Formula 1 a motivat că îl simpatizează pe Putin pentru faptul că e un om care se ține de cuvânt și își duce îndatoririle la bun sfârșit, scrie telegraph.co.uk.
„- Sunteți un mare admirator al lui Vladimir Putin și al realizărilor sale în Rusia, nu-i așa?
– Ar trebui să conducă Europa.
– Ar trebui să conducă Europa din Bruxelles?
– Nu, ar trebui să scăpăm de Bruxelles și el ar trebui pur și simplu să fie la comandă”.
În cadrul unui interviu cu Sir Martin Sorrell, susținut cu ocazia unui eveniment din Londra, Bernie Ecclestone și-a axprimat părerea despre situația Marii Britanii în raport cu Europa. Magnatul britanic a afirmat că imigranții nu au adus nici un beneficiu țării sale și că Regatului i-ar fi mai bine în afara Uniunii Europene.
În completare, Ecclestone a adăugat că Europa este mai puțin importantă. În replică, Sir Martin Sorrell i-a cerut să-și argumenteze afirmația și a făcut referire la simpatia pe care șeful Formului 1 o are față de Putin.
Ecclestone l-a întrerupt cu declarația surprinzătoare că președintele Rusiei ar trebui să conducă Europa și a dezvăluit și motivul admirației sale.
„- De ce îl admirați atât de mult?
– Face ceea ce spune că va face și rezolvă treaba.”
Întrebat ce părere are despre Donald Trump, Ecclestone a afirmat că acesta ar fi un președinte fantastic. Șeful Formula 1 și-a argumentat afirmația spunând că republicanul Trump este mult mai flexibil decât majoritatea oamenilor politici.

sursa: activenews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *