ȘTIRE BOMBĂ! PNL l-ar putea pierde și pe cel de-al patrulea candidat la Primăria Capitalei. Cine îi va lua locul

Liderii PMP, formaţiune condusă de Traian Băsescu, îl apreciază public pe Cătălin Predoiu. La rândul său, preşedintele PNL Bucureşti declara, în urmă cu o lună, că PNL ar trebui să poarte negocieri şi cu fostul preşedinte pentru Capitală.

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte PMP, este de părere că actualul candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, este un „european convins, un reprezentant al României care ne onorează”. Totodată, acesta a susținut că Marian Munteanu, care și-a retras azi candidatura, a fost „straniu pentru logica politică și atunci sistemul politic l-a respins”.

„Eu am lucrat cu Cătălin Predoiu în Guvern, este un om elegant, civilizat, un european convins. Am fost cu el și în deplasări externe de câteva ori, în misiuni oficiale, evident, și vreau să vă spun că este acel gen de reprezentant al României, din orice zonă ar veni, cu care chiar nu ne facem de rușine și care ne onorează”, a spus Diaconescu, la Realitatea TV.

sursa: stiripesurse.ro

3 comentarii la „ȘTIRE BOMBĂ! PNL l-ar putea pierde și pe cel de-al patrulea candidat la Primăria Capitalei. Cine îi va lua locul

 • 22 aprilie 2016 la 10:34
  Permalink

  Unde reprezinta Romania acest Predoiu, dle Diaconescu ? N-am aflat ca este, sau a fost propus undeva in exterior. La primaria Bucuresti, da, dar fara sanse. Cat despre eleganta, ce sa zic. Mie imi taie mai bine de 40% din salariu si pe Bica o baga cu ambele maini in banii statului sa-i imparta elegantilor din partidul dumitale si lingailor lui basescu, asta e viziunea dv. Apropo, iesiti dle in fata, va asteptam sa va dam voturi.

  Răspunde
 • 22 aprilie 2016 la 18:08
  Permalink

  Nu sunt afiliat la vreo grupare politică motiv ptr care pot afirma deschis, ca un neutru, că acest individ, C.Predoiu, are șanse de a ajunge primar la capitală exact șansa ca eu, la 69 de ani împliniți, să ajung în 2020 pe lună. Este un tip ce trebuie să-i spui ce să facă dar să-i asiguri și ”spatele”. Adică nu are spirit de inițiativă datorită faptului că este limitat la bibilică.

  Răspunde
 • 23 aprilie 2016 la 9:54
  Permalink

  Pentru analfabeții din PSD,un om educat cu spirit european nu poare fi decât un dujman! La fel gândea și cizmarul bunic al PSD,Ceaușescu!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *