BREAKING NEWS! PSD pregătește excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea

În PSD se ascut săbiile, iar numărul doi în partid, președintele executiv, Valeriu Zgonea, este aproape de a fi exclus din partid, după ce a cerut demisia președintelui Liviu Dragnea.

”Să nu ne face că nu vedem. Astăzi împăratul e gol. Astăzi PSD se îndreaptă cu paşi repezi spre prăpastie. Este datoria mea să spun lucrurilor pe nume”, a spus Valeriu Zgonea.

Președintele executiv al PSD a spus că cele două funcții pe care le deține cu sprijinul partidului (președinte executiv și președinte al Camerei Deputaților) i-au fost oferite cu încrederea colegilor și tot aceștia sunt cei care îl pot destitui.

”Eu sunt un om care îmi cunosc limite. Cred că sunt suficienți de mulți oameni cinstiți și corecți care ar pot să asigure o conducer interimară. Nu trebuie să îi lăsăm astăzi pe cei car candidează sub povara problemelor liderilor săi. Este datoria noastră ca PSD modern, dacă nu vrem să rămânem un partid cu o singură voce: laude conductărorului iubit. Dacă opinia mea nu corespunde cu opinia sutelor de mii de membri (…) atunci cei care mi-au dat această funcție trebuie să decidă că această funcție corspunde principiilor și valorilor social-democrate”.

Întrebat despre o eventuală excludere a lui Valeriu Zgonea, președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că aceste lucruri vor fi discutate miercuri, în Comitetul Executiv al PSD.

S-a cerut EXCLUDEREA lui Zgonea din partid

Ședință cu scântei la PSD, după ce între președintele Liviu Dragnea și președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea a început un război pe viață și pe moarte.

Surse din conducerea PSD ne-au declarat că în ședință s-a ridicat deja problema excluderii lui Valeriu Zgonea din partid. Liderii PSD solicită ca în cadrul ședinței Comitetului Executiv lui Zgonea să îi fie retras sprijinul. Pentru a fi exclus, în cadrul Comitetului Executiv trebuie să se adune 2/3 din numărul total de membri.

De asemenea, liderii PSD iau în calcul și revocarea lui Valeriu Zgonea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

sursa: stiripesurse.ro

sursa foto: academiacatavencu.ro

Un comentariu la „BREAKING NEWS! PSD pregătește excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea

  • 25 aprilie 2016 la 10:29
    Permalink

    sa plece urgent Zgonea din toate functiile, este un tradator pentru PSD.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *