Bilanţul medaliilor şi trofeelor obţinute de sportivii de la Chimia în primele patru luni ale anului 2016

În cele patru luni scurse până acum din 20916 (ianuarie – aprilie), sportivii de la patru secţii ale Clubului Sportiv Chimia (condus de av. Dumitru Drăguţă – foto – şi prof. Lelioara Alexandrescu) au obţinut mai multe rezultate şi au adus în vitrina clubului destul de multe medalii şi trofee.

 

La secţia de atletism s-au obţinut următoarele rezultate:

– o medalie de aur (Rareş Toader) şi una de bronz (Cristian Manea) – la Campionatele Naţionale de juniori 1, Bucureşti

– o medalie de aur (Rareş Toader) la Campionateşle Naţionale de tineret, Bucureşti

– o medalie de argint (Rareş Toader) – la Campionatele Naţionale de seniori, Bucureşti

– o medalie de argint (Rareş Toader) – La Campionatele Balcanice din Turcia

 

 

Secţia de kempo a Clubului chimia a ştigat mai multe medalii la Campionatele Naţionale de kempo, semicadeţi şi full contact:

– două medalii de bronz: Ionuţ Luciu

– două medalii de aur: Bogdan Beştea

– o medalie de bronz: Ştefan Serafim

– o medalie de bronz: Valentin Buşuroi

– o medalie de bronz. Adrian Păunescu

La Campionatele Naţionale de kempo (submision), de la Bucureşti, alţi trei sportivi de la CS Chimia au câştigat medalia de aur: Ştefan Serafim, Ionuţ Luciu şi Mihai Georgescu. S-au mai obţinut alte patru medalii de bronz prin sportivi: Ştefan Serafim, Mihai Georgescu, Bogdan Beştea şi Claudiu Diaconu.

La lupte, sportivul de la CS Chimia, Alexandru Măndică antrenat de Cornel şi Ilie Lupu, a câştigat medalia de argint la Campionatele Naţionale de Juniori 1 de la Tg. Mureş.

Secţiac de karate a Clubului Chimia (coordonată de antrenorul emerit Paul Dinu) a adus alte medalii şi trofee în vitrina clubului. De la Campionatele Naţionale desfăşurate la Tg. Secuiesc, sportivii chimişti s-au întors cu 4 medalii de aur, 3 de argint şi 3 de bronz. La Campionatele Naţionale de karate, cadeţi, chimiuştii au câştigat o medalie de argint şi una de bronz. La Campionatul Mondial de seniori (karate) din Polonia, sportivii lui Paul Dinu au câştigat o medalie de aur (prin Nicolae Stanciu), trei medalii de argint şi patru de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *