REVOLTĂTOR! Cele două persoane care i-au cerut demisia lui Klaus Iohannis în noaptea de Înviere au fost amendate

Klaus Iohannis a participat la slujba de Înviere din Dealul Mitropoliei.
Un bărbat a strigat de mai multe ori „Demisia!”, chiar la începutul slujbei, după cum au relatat mai multe posturi de televiziune prezente la fața locului.
Potrivit unor relatări ale martorilor oculari, bărbatul a fost îndepărtat rapid de către forțele de ordine.
Jandarmeria a precizat însă că mai multe persoane au protestat, două persoane fiind duse la secția 14. Este vorba de un bărbat și o femeie.
Chiar dacă este creștin protestant lutheran, membru al Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustană și a serbat Paștele și acum o lună la Sibiu, Klaus Iohannis a decis să participe la Slujba de înviere de la Patriarhia Română.
Acestea au fost amendate pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice în urma incidentului din timpul slujbei de Înviere de la Patriarhie.
Cei doi au fost duși la Secția 14 de Poliție unde au fost audiați și amendați cu câte 2.000 de lei fiecare pentru pentru abateri de la legea privind manifestările publice.
Potrivit unor surse din Jandarmeria Capitalei, citate de News.ro, cele două persoane participă în mod constant la proteste, majoritatea neautorizate.
La plecarea de la ceremonie, președintele a avut un scurt schimb de replici cu câțiva oameni care l-au întâmpinat cu salutul „Hristos a înviat!”.
Din mulțime s-au auzit și aplauze înainte ca șeful statului să urce în mașină.
sursa: activenews.ro

9 comentarii la „REVOLTĂTOR! Cele două persoane care i-au cerut demisia lui Klaus Iohannis în noaptea de Înviere au fost amendate

 • 3 mai 2016 la 6:46
  Permalink

  Revoltător e faptul că nu semnează nimeni acest articol! Acest bărbat care a perturbat slujba de înviere, a deranjat mii de oameni şi merita să fie amendat. De altfel, acest personaj a mai făcut asta la diferite întruniri cu diferite personalităţi politice şi se presupune că e plătit să agite.

  Răspunde
 • 3 mai 2016 la 9:53
  Permalink

  Revoltator era daca nu-l amendau…
  Apropo. asta e ziar?

  Răspunde
 • 3 mai 2016 la 10:11
  Permalink

  cred ca acestui barbat i s-a incalcat dreptul la libera exprimareeste la fel de adevarat ca au perturbat slujba dar si preotii de unde au bani de masini scumpe
  trebuiau lasate cele doua persoane ca sa se somta vinovate de fapta lor

  Răspunde
 • 3 mai 2016 la 10:50
  Permalink

  Actiune in instanta pentru anularea procesului verbal si formulare plangere penala la parchetul militar, impotriva angajatilor „organului de represiune” numit Jandarmeria . In cele mai multe cazuri acestia au fost dovediti pentru comportament abuziv.

  Răspunde
  • 3 mai 2016 la 21:11
   Permalink

   Esti ateu stai acasa si nu ii deranja pe cei care merg la biserica. Asa cum tu vrei sa iti desfasori activitatile tale in liniste asa vor si altii. Puteau protesta lejer cu multe alte ocazii nu la slujba de inviere pentru ca asta nu arata cat il intereseaza pe ei de tara ci arata un total dispret si o nesimtita lipsa de respect pentru credinta multor oameni si nu conteaza daca popa are nu stiu ce masina de lux sau ca la slujba era panarama de iohanis, conteaza ca eu merg la acea biserica pentru ceea ce cred ca fiind adevarat din tot sufletul meu si asa ca tine am pretentia sa nu fiu deranjat! Sa faca contestatii oricum vor fi respinse, sa faca plangere la parchetul militar sa dea ocazia jandarmilor ca la final sa ii dea ei in judecata pentru inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca la final oricum faptele alea inchipuite de abuz nu se vor confirma!
   Cand 1000 de oameni stau linistiti si asculta o slujba sau orice nu conteaza si vin doi cretini si ii deranjeaza interventia fortelor de ordine nu inseamna abuz ci protejarea drepturilor unor oameni! Multa sanatate!

   Răspunde
   • 4 mai 2016 la 21:48
    Permalink

    Foarte bine spus, sunt total de acord. Specimenele care au tulburat slujba, indiferent pentru ce motiv, ar fi trebuit sa fie chiar arestate,

    Răspunde
  • 4 mai 2016 la 9:10
   Permalink

   O să se strice de râs parchetul militar, iar apoi da sec o clasare sau ceva…macar pentru ca nea J e președinte și e imun…

   Răspunde
 • 3 mai 2016 la 19:25
  Permalink

  …ASA UN PROTEST IN BISERICA PATRIARHALA ,LA SLUJBA PASCALA DIN NOAPTEA DE INVIERE, IMPOTRIVA PRESEDINTELUI TARII KLAUS.JOHANNIS (nu impotriva ticalosilor ion.iliescu sau traian .basescu) ESTE INCA UN SEMN CLAR CA SUNTEM UN POPOR DOMINAT DE MUJICI BOLSEVICI, IDIOTI, IGNORANTI ,NESIMTITI SI INCULTI , DEMNI DE DICTATURA MIZERABILA ,PROLETARA COMUNISTA ,NECIVILIZATA….

  Răspunde
 • 9 mai 2016 la 2:38
  Permalink

  Foate bine, niste agitatori mizerabili ce au deranjat slujba sfinta de Pasti, sa ii si aresteze, sa se potoleasca.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *