Ultima etapă a turului e urmată de prima a returului în play-outul Seriei B2: „Şepcile Roşii” vin sâmbătă în Zăvoi, după care urmează deplasarea vâlcenilor la Cluj

Cu moralul la pământ, după ce au pierdut la Pâncota, 2-3, deşi au condus în două rânduri, 1-0 şi 2-1 şi au avut şi om în plus pe final de meci, Viperele Albastre vor trebui să se redreseze rapid pentru că nu e timp de lamentări. E greu să-mi găsesc cuvintele după un astfel de joc, un joc pe care, în condiţii normale, trebuia să câştigăm. Şi mă refer la atitudinea pe care trebuia s-o avem până la final. Din păcate, infatuarea noastră a făcut să pierdem meciul, în condiţii cel puţin ciudate, adică superioritatea numerică, de care, în loc să profităm, ne-am bătut joc. Felicit pe domnul profesorul Muzsnay şi echipa din Pâncota că a reuşit să întoarcă rezultatul. Sincer, mi-aş fi dorit să am azi în teren o echipă cu atitudinea celei gazdă”, a delarat, după eşecul “municipaluilor”,2-3, la Pâncota, antrenorul vâlcenilor, Adi Dulcea (foto).

Mai au doar 3 puncte avans

La sfârşitul acestei săptămâni vine în Zăvoi una dintre cele mai iubite echipe din fotbalul românesc, Universitatea Cluj. „Şepcile Roşii” sunt pe loc de retrogradare în play-aut-ul Ligii a 2-a, Seria a 2-a, cu 20 de puncte, dar la un punct de locul 3 ocupat de Olimpia Satu Mare, loc ce duce la barajul de rămânere / promovare în eşalonul secund. Meciul de sâmbătă va fi ultimul din tur pentru Viperele Albastre, după care urmează o rundă intermediară cu meci pentru CS Municipal la Cluj. Deşi la un moment dat aveau un avans considerabil faţă de celelalte echipe din play-aut-ul Seriei a 2-a, „municipalii” au pierdut teren şi acum sunt doar la 3 pucte în faţa locului secund ocupat chiar de echipa care a învins-o în Vinerea Mare, Şoimii Pâncota. „Municipalii mai au de jucat astfel: pe 7 mai, acasă cu Universitatea Cluj, pe 11 mai, la Cluj, cu Universitatea, pe 14 mai, acasă, cu Şoimii Pâncota, pe 21 mai, la Satu Mare, cu Olimpia, pe 28 mai, acasă, cu Unirea Târlungeni şi în ultima etapă, pe 4 iunie, la Reşişa, cu Metalul.

Clasamentul play-aut-ului Seriei B2:

 

  1. CSM Rm. Vâlcea 25p
  2. Şoimii Pâncota 22p
  3. Olipia Satu Mare 21p
  4. Univ. Cluj 20p
  5. Unirea Târlungeni 11p
  6. Metalul Reşiţa –10p

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *