Echipa antrenată de vâlceanul Cristi Achim, CSM CSU Oradea, joacă semifinala Campionatului Naţional de bashet masculin

După ce a avut un parcurs de excepţie, terminând sezonul regulat pe primul loc, echipa antrenată de profesorul vâlean Cristi Achim, CSM CSU Oradea s-a calificat în semifinalele Campionatului Naţional după ce a trecut, la general, în sferturi, de Phoenix Galaţi cu scorul de 3-1.

Trei meciuri la Oradea şi două la Cluj

Potrivit ţintarului stabilit la începutul campionatului, orădenii vor juca acum (cu precizarea că merge mai departe echipa care câştigă trei meciuri din cinci) cu U Banca Transilvania Cluj. Orădenii joacă primele două meciuri pe teren propriu (în Arena Toni Alexe), al treilea, pe 11 martie, la Cluj, în Sala Polivalentă din oraşul de la poalele Feleacului, după care, dacă mai e cazul, vor mai urma alte două partide între cele două formaţii: meciul 4 ar urma să se dispute pe 13 mai în Polivalenta din Cluj, iar ultimul meci, pe 16 mai, în Sala Antonio Alexe din Oradea.

A doua semifinală: Steaua – BC Mureş

Cealaltă semifinală a campionatului se va disputa, în aceleaşi condiţii (merge în finală echipa care câştigă trei meciuri din cinci) între Steaua şi BC Mureş Tg. Mureş. Steaua joacă primele două meciuri acasă (în Polivalenta din Capitală), după care, pe 11 mai este programat meciul 3, la Tg. Mureş, în Sala Sporturilor. Dacă mai e cazul, ar urma să se joace alte două meciuri astfel: meciul 4 tot în Sala Sporturilor din Tg. Mureş, iar meciul 5 în Polivalenta din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *