Cu patru etape înainte de final, CS Şirineasa şi Flacăra au rămas în lupta pentru câştigarea Superligii

Cea ce se contura a fi o luptă în trei pentru câştigarea campionatului Superligii de fotbal Vâlcea, a devenit Acum, cu 4 etape înainte de final, o „afacere” în doi. De fapt, două echipe au mai rămas în luptă, liderul CS Şirineasa şi campioana en-titre, Flacăra Horezu.

Cozia, învinsă acasă de AS Mihăeşti

Ca o demonstraţie de forţă, Flacăra a trecut, în runda disputată week-end-ul trecut, la Valea Mare, de Vioitorul cu un categoric 8-2, în timp ce liderul, CS Şirineasa, şi-a câştigat meciul jucat acasă, 4-1, cu o echipă incomodă, Voinţa Orleşti. În acelaşi timp, fără Adi Dulcea, Cozia Călimăneşti a demonstrat că rămâne o echipă de pluton. Gruparea din oraşul staţiune de pe Valea Oltului a pierdut acasă, 0-1, cu AS Mihăeşti. Şi Cavalerul Trac şi-a revenit. Formaţia finanţatăde Robert Dican a învins acasă, 1-0, Unirea Tomşani şi s-a apropiat la 5 puncte de Cozia.

Se apropie „finala” campionatului

Deşi părea un meci cu miză, disputa din runda de sâmbătă, de la Horezu, Flacăra – Cozia, pare facilă pentru gruparea lui Vasile Ilinca devreme ce călimăneştenii au ieşit din cursa pentru promovare. În schimb, CS Şirineasa are meci greu, la Mihăeşti, cu performera rundei trecute, pentru ca peste două săptîmâni la Şirineasa să se joace finala campionatului, CS Şirineasa – Flacăra Horezu.

Cu cine mai au de jucat cele două echipe până la finalul campionatului:

 

Etapa a 27-a:

AS Mihăeşti – CS Şirineasa;

Flacăra Horezu – Cozia Călimăneşti

 

Etapa a 28-a:

CS Şirineasa – Flacăra Horezu;

 

Etapa a 29-a:

Flacăra Horezu – CS Creţeni;

Unirea Tomşani – CS Şirineasa;

 

Etapa a 30-a:

Minerul Costeşti – Flacăra Horezu;

CS Şirineasa – Viitorul Dăeşti;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *