ULTIMA ORĂ! Cum a mințit statul român, pentru Klaus Iohannis, într-un comunicat oficial

Statul român a minţit atunci când a precizat, într-un comunicat oficial, că a intrat în posesia casei din Sibiu pierdută în instanţă de cuplul prezidenţial Klaus şi Carmen Iohannis, anunţa Antena 3.

Potrivit unui extras de carte funciară, în cazul acestui imobil s-a deschis un proces de succesiune ce urmează să fie lămurit în instanţă în următoarea perioadă. Mai mult, Klaus Iohannis nu poate returna suma de bani încasata din chirie, în toţi aceşti ani.
Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, nu mai sunt din 18 aprilie proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulţi ani, fiind radiaţi din Cartea Funciara.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat în dată de 25 martie a.c. radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al soţilor Iohannis.
Casa de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 29 din Sibiu a trecut în proprietatea statului român, iar în anul 1997 imobilul a fost cumpărat de chiriaşi. În anul 1999 contractele prin care chiriaşii au cumpărat casă au fost anulate în instanţă, la cererea fiului lui Nicolae Baştea, acesta din urmă fiind nepot al soţilor Ghenea. Casa a ajuns apoi în proprietatea familiei Iohannis, care a cumpărat partea urmaşilor lui Nicolae Baştea. Foştii chiriaşi au deschis procese în instante, pentru anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat în posesia imobilului din Sibiu, contestând calitatea de urmaş de drept al lui Nicolae Baştea.

sursa: aktual24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *