BREAKING NEWS! Procurorii DNA au solicitat întreruperea transmisiei postului Antena 3

Postul de televiziune Antena 3 a scăpat de închidere. În dosarul de șantaj al Antena Group, procurorii DNA au solicitat întreruperea transmisiei postului Antena 3 pentru o perioadă de trei luni, dar judecătorii au decis achitarea.

Decizia Curții de Apel București nu este definitivă și poate fi atacată de procurorii DNA.

Magistrații au decis să amendeze postul de televiziune Antena 3 cu suma de 350.000 de lei.

Totuși, pentru postul de televiziune nu este chiar o bucurie completă. Camelia Voiculescu a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, iar Dan Voiculescu la 2 ani cu suspendare. La Dan Voiculescu, dacă această sentință se va menține și în instanța superioară, pedeapsa se va contopi cu cea din ”Dosarul ICA”, unde a primit 10 ani cu executare.

”Postul TV Antena 3 a difuzat, sub forma unor ştiri, materiale cu caracter denigrator la adresa părţii vătămate. În plus, începând cu data de 9 mai 2013, în scopul menţinerii şi amplificării stării de temere induse părţii vătămate, pe posturile de televiziune SC Antena TV Group SA, a fost difuzat un spot publicitar prin care opinia publică era informată că vor fi făcute dezvăluiri cu privire la eventuale fapte de corupţie în care ar putea fi implicată partea vătămată”, potrivit DNA.

Reacția Cameliei Voiculescu după condamnarea la închisoare pentru complicitate la șantaj

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost condamnat la trei ani şi şase luni închisoare cu executare, pentru şantaj în formă continuată, iar Camelia Voiculescu, asociat şi administrator al societăţilor Antena TV Group, Antena 3 şi Intact Production, a primit doi ani cu suspendare, pentru complicitate la şantaj în formă continuată.

Cei doi au transmis un mesaj intern celor din trust, iar STIRIPESURSE.RO vi-l prezintă:

”Dragi colegi,

Dorim să vă răspundem la câteva întrebări pe care probabil le aveți în legătură cu ziua de astăzi.

1. Decizia din acest dosar nu este definitivă și va fi atacată în apel.

2. Bunul mers al activității companiilor din grup nu este afectat. Este o provocare să demonstrăm în continuare profesionalismul și solidaritatea care ne caracterizează.

3. Anul aceasta este unul important din punct de vedere al upgrade-ului tehnologic. În luna septembrie 2016 vom trece la HD, oferind astfel telespectatorilor noștri conținut la standardele cele mai înalte.

4. Ne bucurăm de susținerea și aprecierea publicului, care și-a arătat, și în acest sezon, prețuirea pentru munca voastră.

Angajamentul nostru față de voi este acela de a merge mai departe, de a ne bucura împreună de toate reușitele, mai mari sau mai mici și de a dovedi tuturor cât suntem de buni. Pentru că suntem!

Cu sinceritate,

Camelia Voiculescu și Sorin Alexandrescu.” e e-mailul intern transmis de cei doi angajaților din Trustul Intact.

Victor Ciutacu, atac NEAȘTEPTAT la Antene, după decizia în cazul Voiculescu

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost unul dintre ”simbolurile” Antenelor, înainte de transferul la România TV. Între timp, relațiile sale cu foștii colegi par a se mai fi răcit, mai ales după atacul lansat de Antena 3, aseară, împotriva lui Ciutacu.

Cei de la Antena 3 acuză România TV că a cedat în lupta cu Traian Băsescu, iar Victor Ciutacu a devenit ”întrebătorul” preferat al fostului președinte.

Ciutacu nu rămâne dator și lansează un atac neașteptat, după decizia instanței în Dosarul Antena Group, unde Camelia Voiculescu și Dan Voiculescu au luat doi ani cu suspendare.

”Ce să zic? Silă? Amărăciune? Dezgust? Așteptare împlinită? Toate la un loc? Las la o parte că postul ăla a crescut și a ajuns lider (și) cu mine acolo. Că nu-mi place să dau cu rahat în farfuria din care am mâncat. Că am făcut urât la toate abuzurile statului de drept împotriva foștilor mei colegi. Că la mine a venit Răzvan să-l sprijin când l-a scuipat SOV din morișcă și-i trimiseseră băsiștii Fiscul la ușă. Ducă-se dracului toate! Important e că am aflat de la cine iau lecții de antibăsism. Că nu prea mă pricepeam la sportul ăsta. Altfel, când era Băsescu pe cai mari, eram doar trei afișați și asumați: Badea, Gâdea, Ciutacu. Plus, ca să fiu riguros până la capăt, Cristoiu, care oricum avea alt statut. Ulterior, când ochiul patronului s-a așezat mai atent pe sticlă, iar războiul politic a devenit pe față, a devenit profitabil și la modă, călcai pe ei ca pe dude; pe antibăsiști performanți, desigur…

P.S. Tot ce am zis/scris pe teme de componente și probleme ale Intact rămâne valabil. Iar de Camelia Voiculescu, condamnată într-un meci care nu e al ei, îmi pare rău, chiar dacă se face prin localuri că nu prea mă mai știe. Sper că, măcar înainte de măgăria asta meschină, mi-au dat jos tabloul de pe pereți. Interviurile oricum le-au ascuns bine pe site”, scrie Victor Ciutacu

sursa: stiripesurse.ro

Un comentariu la „BREAKING NEWS! Procurorii DNA au solicitat întreruperea transmisiei postului Antena 3

  • 12 mai 2016 la 19:52
    Permalink

    Normal ar fi sa se inchida acest post de scandal ,minciuna si dezinformare !Nu era mai mizerabil otvul pe care l au inchis !Nu e cazul ca intr -o tara civilizata sa functioneze un post penal in care se minte dupa cum dicteaza niste puscariasi !Iar cei ce mint cu sarg la comanda puscariasului o fac pe bani multi ,e un fel de mita a puscariasului ca sa -i sustina ideile aberante !E un post penal ,SI TREBUIE INCHIS !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *