În ultima etapă a turului play-out-ului Seriei B2, Viperele albastre, egal, 1-1, în Zăvoi, cu Universitatea Cluj

În runda amânată datorită morţii lui Patrik Ekeng, CSM Rm. Vâlcea a terminat la egalitate, 1-1, în Zăvoi, cu Universitatea Cluj. Gruparea antrenată de Adi Dulcea a controlat pruima repriză în totalitate şi a reuşit să puncteze prin Georgescu, în minutul 13. Purtătorul tricoului cu numărul 13 a primit o pasă perfectă, centrare de pe dreapta de la Octavian Vasile (Bebe) şi a reluat mingea în plasă din 6 metri. 1-0 pentru Viperele albastre a fost scorul cu care s-a intrat la pauză, însă chiar în debutul părţii secunde, la o fază ce nu anunţa nimic, oaspeţii au egalat prin Turkan. Apoi, Şepcile Roşii au băgat autobaza în poartă şi deşi au dominat, uneori cu fundaşii la centrul terenului, vâlcenii n-au reuşit să mai înscrie. Asta deşi au jucat 45 de minute cu om în plus şi chiar 10 minute cu doi oameni în plus. În finalul primei reprize, clujeanul Ursu a fost eliminat pentru fault dur la Dumitraşcu, iar Ciupe, intrat în teren cu un sfert de oră înainte de final a fost faultat dur când mai erau 10 minute din meci, însă cum Clujul făcuse toate schimbările, gruparea ardeleană a fost nevoită să joace în 9 oameni până la final.

În acest moment, la finalul turului play-aut-ului, CSM-ul rămâne pe primul loc în Seria a 2-a, Liga a 2-a, dar mai are doar 2 puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Olimpia Satu Mare, echipă care a învins la scor de neprezentare, 3-0, la Reşiţa. În prima etapă a returului play-aut-ului, CSM-ul va juca sâmbătă la Cluj, cu Universitatea.

Până la finalul campionatului, Viperele albastre vor mai juca miercurea viitoare, în Zăvoi, cu Şoimii Pâncota, apoi acasă cu Unirea Târlungeni şi la Reţiţa, cu Metalul.

Clasamentul play-aut-ului Seriei B2:

 

  1. CSM Rm. Vâlcea 26p
  2. Olimpia Satu Mare 24p
  3. Şoimii Pâncota 22p
  4. Univ. Cluj 21p
  5. Unirea Târlungeni 14p
  6. Metalul Reşiţa –10p

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *