ȘTIRE BOMBĂ! Partidul lui Vlad Țepeș le-a pus gând rău pedofililor și violatorilor. Câți ani de închisoare riscă aceștia

Deputatul Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită (PRU), a depus la Parlament un proiect de lege potrivit căruia violatorii ar putea fi pedepsiţi cu până la 25 de ani de închisoare. Iar dacă victima a decedat, violatorii ar putea face puşcărie pe viaţă, potrivit aceluiaşi proiect legislativ. În prezent, în acest caz, închisoarea este de la 7 la 18 ani. Diaconu insistă şi pentru pedepse mai aspre pentru pedofili.

Pedofilii, ani mai mulţi după gratii

Sunt numeroase cazurile de pedofili străini care vin în România profitând de îngăduinţa legii, iar atunci când sunt prinşi, scapă cu pedepse uşoare, care nu sunt în măsură să descurajeze aceste practici inumane”, ne-a declarat liderul PRU. Astfel, încercarea de a atrage un minor în scopul unui act sexual ar urma să fie pedepsită cu închisoare de la 5 la 10 ani, conform modificării Codului Penal propuse de Diaconu. Numai că legile care-i vizează pe violatori merg în ritm de melc în Parlament.

sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *