BREAKING NEWS! Crin Antonescu și Adina Vălean au ajuns la DNA Ploiești pentru audieri

Senatorul PNL, Crin Antonescu a ajuns la DNA Ploiești! El a venit alături de soția sa, Adina Vălean, și a spus că va da declarații despre acuzațiile legate de cumpărarea unui apartament. „În calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că este vorba despre denunţurile mincinoase despre care atât aţi discutat la adresa mea”, a declarat Crin Antonescu. Surse judiciare declarând că acesta a fost citat pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar.

Conform surselor citate, Antonescu ar urma să fie audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preţ subevaluat de la fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu.

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunţ la DNA în care arăta că Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziţionat un apartament de lux la jumătate din preţul său de piaţă, diferenţa fiind achitată de compania Romprest, prin achiziţionarea, în acelaşi imobil, a unui apartament la un preţ supraevaluat.

Alina Petre ar fi arătat în denunţul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

Percheziții la Dragoş Dobrescu, omul de afaceri implicat în dosarul lui Crin Antonescu

Procurorii anticorupţie, au efectuat, joi, percheziţii la locuinţa din Bucureşti a omului de afaceri Dragoş Dobrescu, numele acestuia fiind în dosarul care îl vizează pe senatorul Crin Antonescu.

Potrivit unor surse, în cauză ar exista suspiciuni că Dobrescu ar fi plătit cea mai mare parte a apartamentului de lux pe care soţii Crin Antonescu şi Adina Vălean l-ar fi cumpărat de la fiul lui Virgil Măgureanu, Marian Măgureanu.

Conform surselor menţionate, percheziţiile au vizat şi sediul firmelor din grupul Monolit, deţinut de Dobrescu.

Dragoş Dobrescu este cunoscut ca fiind unul dintre oamenii de afaceri care fac parte din aşa-numita ‘grupare Monaco’, din care mai sunt consideraţi că ar face parte şi Ion Ţiriac, Adriean Videanu, Puiu Popoviciu, Elan Schwartzenberg, dar şi Sorin Blejnar.

Alina Petre, fosta noră a lui Măgureanu, a depus un denunţ la DNA, arătând că Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, au achiziţionat un apartament de lux pentru care au plătit jumătate din valoarea sa de piaţă, restul sumei fiind plătită de către compania Romprest. În urma verificărilor, s-ar fi stabilit că în realitate compania Romprest ar fi controlată tot de către omul de afaceri Dragoş Dobrescu, scrie agerpres.ro.

Crin Antonescu şi Adina Vălean s-au prezentat vineri la sediul DNA Ploieşti, unde sunt audiaţi în calitate de martori în legătură cu achiziţia respectivului apartament.

sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *