Un fost primar PSD a violat o minoră

Caz haluciant întâmplat într-o localitate din România. Un fost edil local a fost „umflat” de oamenii legii după ce a violat o minoră.

Un fost primar, în vârstă de 83 de ani, din Solca, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, fiind acuzat că a violat, împreună cu doi minori, o fată în vârstă de 15 ani, pe care tinerii au ademenit-o în casa din Solca a octogenarului. Alexandru Mireuţă, în vârstă de 83 de ani, a început să-i servească pe cei trei cu alcool. Bătrânul a fost primar al oraşului Solca în mandatul 1996-2000. Fapta s-a petrecut sâmbăta trecută, minora ajungând la Spitalul Municipal Rădăuţi în comă alcoolică, după ce bătrânul i-ar fi dat să bea o cantitate mare de alcool, anunţă monitorulsv.ro.

Bărbatul de 83 de ani, Alexandru Mireuţă, şi minorii Alexandru C. şi Horia T. au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Rădăuţi pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia de arestare preventivă poate fi atacată cu apel la instanţa superioară. Minora provine dintr-o familie dezorganizată şi a fost semnalată în mai multe rânduri ca dispărută, ajungând în anturaje periculoase.

sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *