La Cluj, cu “Şepcile Roşii”, “municipalii” au bifat al patrulea meci consecutiv fără victorie cu Adi Dulcea pe bancă

Dubla cu Universitatea Cluj a adus vâlcenilor doar un punct, în urma egalului, 1-1, din Zăvoi. Pe Cluj Arena, “municipalii” au pierdut,1-1, şi au căzut pe locul 2 în play-outul Seriei a 2-a a Ligii a 2-a. Din păcate, disputa din “inima Ardealului” a fost al patrula meci consecutiv al vâlcenilor cu Adi Dulcea pe bancă fără victorie. Miercuri, 18 mai, de la ora 18,00, Viperele Albastre întâlnesc Şoimii Pâncota, echipă care după victoria din runda trecută, 3-2, acasă, cu Unirea Târlungeni, s-a apropiat la un punct de vâlceni.

 

 

Soarta meciului de pe Cluj arena s-a decis în repriza secundă, după ce ambele formaţii au intrat la vestiare cu scorul cu care au început meciul, 0-0. Clujenii au deschis scorul în minutul 69, prin Turcak. Avantajul gazdelor n-a durat decât un minut, pentru că în minutul 70 Vasile egalat prin Vasile, care a profitat de o eroare a portarului echipei gazdă şi a punctat cu o lovitură de cap. Golul care le-a adus “şepcilor roţii” toate cele trei puncte a fost reuşit de Hâmpea, în minutul 81, care a înscris cu un voleu superb.

Până la finalul campionatului, Viperele albastre vor mai juca miercurea viitoare, în Zăvoi, cu Şoimii Pâncota, apoi acasă cu Unirea Târlungeni şi la Reţiţa, cu Metalul.

Clasamentul play-aut-ului Seriei B2:

 

  1. Olipia Satu Mare 27p
  2. CSM Rm. Vâlcea 26p
  3. Şoimii Pâncota 25p
  4. Univ. Cluj 21p
  5. Unirea Târlungeni 14p
  6. Metalul Reşiţa –10p

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *