Ofițeri din cadrul poliției judiciare a DNA au ridicat ieri dosarul de candidatură în original al candidatului PNL la sectorul 1

Direcția Națională Anticorupție nu face pauză nici în campanie. După ce a fost declanșată verificarea listelor de semnături pentru Marian Vanghelie în cazul Sectorului 5, a venit acum rândul lui Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1.

Ofițeri din cadrul poliției judiciare a DNA au ridicat ieri dosarul de candidatură în original (declarațiile de candidatură și listele se semnături care susțin candidatura) al acestuia de la Biroul Electoral al Sectorului 1 în vederea cercetărilor demarate de procurorii DNA – structura centrală.

Ofițeri din cadrul poliției judiciare a DNA au fost ieri aici și au ridicat dosarul de candidatură al candidatului PNL, Alexandru Nazare. Am predat tot ceea ce ni s-a solicitat”, a declarat pentru stiripesurse.ro procurorul Alexandru Stoian, președintele Biroului Electoral al Sectorului 1.

Deocamdată DNA nu a făcut nici un comentariu.

Candidatul PNL a mai fost implicat recent într-un scandal cu iz electoral. A fost acuzat că ar fi organizat mese în schimbul voturilor și totul  s-a lăsat cu plângeri la autoritățile electorale, poliție și parchet. Alexandru Nazare a negat în permanență acuzațiile acuzând mașinațiuni ale PSD care ar folosi în scop de partid Poliția Locală a Sectorului 1.

UPDATE: Până la ora publicării acestei știri, Alexandru Nazare nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *