Nicușor Dan a mințit din nou încercând să minimeze BANII primiți de la SOROȘ: „Am fost plătit cu 300 – 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință”

Invitat la B1 TV, Nicușor Dan a mințit din nou încercând să minimeze BANII primiți de la SOROȘ: „Am fost plătit cu 300 – 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință”.

Numai cu 300-400 de euro, Nicușor?

Dar cei peste 120.000 de euro luați doar în ultimul timp de la FDSC.ro, pușculița lui Soros și a Norvegienilor?

FDSC.ro este un ONG PUȘCULIȚĂ din România (sunt vreo 3), ONG pușculiță prin care Soroș, Norvegienii și alți miliardari ai lumii care finanțează rețeaua de ONG-uri Mondialiste își bagă banii.

De aici banii sunt virați la „destinatarii rețelei”. Unul din destinatari este și ONG-uri lui Nicușor Dan.

În acest fel se pierde urma directă a banilor care nu mai e ușor trasabilă în mod transparent de la donatorul Soroș la beneficiarul Nicușor…și la alții ca el.

Doar în ultimii ani, Nicușor Dan a înhățat peste 120.000 de euro de la fdsc.ro

Orice OM cinstit și-ar fi PUBLICAT TRANSPARENT pe ONG-ul „Salvați Bucureștiul” sumele primite an de an de la „pușculițe” și din alte surse.

„Cinstitul” Nicușor Dan NU A PUBLICAT NICIODATĂ NIMIC referitor la sumele pe care le-a primit. Am aflat de cei peste 120.000 de euro de pe site-ul fdsc.ro

Aceeași lipsă de transparentă e aplicată de ONG-istul Nicușor și în actuala campanie electorală.

Nicușor nu a vrut să spună cine anume îi finanțează campania și de unde primește banii, dar promite că la primărie „va fi transparent”.

Mare mincinos acest ONG-ist, numit Nicușor Dan.

nicusor-dan-george-simion-dan-nechita-alina-mungiu-pippidi-alexandru-bajdechi-mihai-dragos-800x531

Nicușor cu Alina Mungiu Pippidi, cea care îi susține campania prin ziarul și ăla sponsorizat tot de Soroș numit „România Curată”. Mungiu e o altă sponsorizată a lui Soroș cu sute de mii de euro.

sursa: fluierul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *