Pitesteanul Iulian Călin va conduce finala Superligii, CS Şirineasa – Flacăra Horezu

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 11,00, la Şirineasa se dispută „finala Superligii” de fotbal, meciul care poate decide în mare măsură campioana judeţuilui la finalul acestui sezon. Miza: dreptul de a reprezenta Vâlcea la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Disputa aduce faţă în faţă echipele aflate pe primele două locuri la acest moment în superligă, CS Şirineasa – Flacăra Horezu. Cele două sunt despărţite acum de doar un punct în clasament. Dacă CS Şirineasa are 67 de puncte şi + 28 la adevăr, gruparea lui Vasile Ilinca are 66 de puncte şi + 24 la adevăr.

Fiind deja un obişnuit al fotbalului vâlcean, arbitrul FIFA Alexandru Tudor a fost cel contactat de conducerea AJF pentru a conduce acest meci. Bucureşteanul a acceptat, Tudor trebuia să fie la centru la acest meci. Dar, peste noapte acesta a primit delegare la Liga 1, astfel că AJF Vâlcea a trebuit să se reorienteze rapid. S-a ajuns la un arbitru tot de Liga 1, piteşteanul Iulian Călin, acesta urmând a conduce meciul de la Şirineasa. La cele două linii, Comisia Judeţeană de arbitri i-a desemnat pe Alexandru Mihăilă şi Andrei Iordache. Fiind vorba de un meci cu miză, CJA a stabilit să fie şi un arbitru de rezervă în persoana lui Valentin Totescu. Observator dsin partea AJF Vâlcea va fi, cum e şi normal, şeful CJ Arbitri, Ion Tudorică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *