Cum a devenit România anului 2016, Italia anilor ’70. Accident sau reglare de conturi?

1. De ce NU A FOST ARESTAT PREVENTIV DAN CONDREA, tocmai pentru a fi PROTEJAT CA SĂ NU DISPARĂ? RealitateaTV ne-a explicat că „încadrarea faptei nu era gravă”. Serios? Păi nouă ne sună a genocid. Cine sunt cei care și de ce au încadrat fapta doar la „produse contrafăcute”? Aceiași și din același motiv pentru care nu l-au arestat.

2. Dan Condrea era urmărit și filat permanent de SRI pe motiv de siguranță națională. Și de organele de filaj ale procuraturii, de-asemenea. Erau SRI-ul și ceilalți de la procuratura pe urmele lui? Bineînțeles că erau… A filmat SRI-ul sau filajul procuraturii incidentul? Era urmărit condrea? sau nu? Orice răspuns și cu da și cu nu, îi face de râs și îi dă de gol pe urmăritori.

3. Șmecherii de la televiziunile și ziarele de propagandă vă vor explica la nesfârșit că e vorba de o „SINUCIDERE”. Nu-i credeți.

3.a) La DIGI 24 „specialiștii deja ne spun” că e vorba „cel mai probabil” de o sinucidere pentru că „omul era stresat” și „a cedat”.

4. Incredibil: „cadavrul nu a putut fi identificat încă” – ceea ce este mai mult decât DUBIOS. Mașină era descompusă pe câmp deci ridicarea ei rapidă în loc de a face măsurători ni a pune semne e foarte ciudată.

5. Atât Cadavrul cât și Mașina au fost ridicate de la fața locului Foarte Rapid – ceea ce este, din nou, mai mult decât DUBIOS.

6. Soția sau logodnica (versiunile diferă) l-ar fi identificat „după haine”. Se pare că soția nu l-a putut identifica după cum arăta cadavrul, caz foarte CIUDAT. Să fi fost într-atât de distrus cadavrul, încât O SOȚIE să nu-și recunoască soțul după vreun semn distinctiv sau după orice altceva? Să fim serioși.

Fosta sotie a lui Condrea: „Nu era genul care sa se omoare. Daca e sinucidere, atunci l-au impins sa faca asta”.

(Ilfov, drumul Corbeanca către Buftea, satul Tamaș, 22 mai 2016, în jurul orei 18:40) Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si-ar fi pierdut viata, duminică seara, în urma unui grav accident de mașină pe un drum din județul Ilfov, au declarat surse din Politie pentru Mediafax. Patronul Hexi Pharma se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea. La fața locului se află mai multe echipaje de poliție și amulanțe, insa medicii nu au mai putut salva viața șoferului.
Identitatea a fost confirmată după acte (?), după hainele recunoscute de soție și după autoturismul firme Hexi Pharma. Poliția nu a conformat OFICIAL numele decedatului.

Autoturismul era făcut bucăți. La sosirea echipajului decedatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit la câțiva metri de autoturism, mort, cu leziuni foarte grave. Drumul pe acea porțiune era drept și fără curbe.

Era autoturismul DEFECT, practic neexistând urme de frânare.

Apelul la 112 a fost trimis la ora 18:45

Există 2 martori: un biciclist și un autovehicul care a fost depășit de mașina victimei

6. Soția l-ar fi identificat „după haine”. Se pare că soția nu l-a putut identifica după cum arăta cadavrul, caz foarte CIUDAT. Să fi fost într-atât de distrus cadavrul, încât O SOȚIE să nu-și recunoască soțul după vreun semn distinctiv sau după orice altceva? Să fim serioși.

Vom reveni cu amănunte.

13239358_1183081305066847_3206765731762648398_n

Dan Condrea, care a murit într-un accident rutier duminică seara, și-a schimbat mașina cu care mergea în urmă cu câteva zile, spun angajați ai Hexi Pharma, citaţi de Digi24.

Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 18.45

Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov a declarat că există doi martori ai accidentului.

Unul dintre ei se afla la volanul unui autovehicul pe care maşina implicată în accident l-ar fi depăşit cu puţin timp înainte de impact şi este audiat, duminică seara, iar cel de-al doilea este un biciclist care trecea prin zonă.

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

masina-accident-dan-condrea-3-1024x1024

După Tolo.Ro a Condrea mergea la fosta soție să-și ia fetița

Duminică seară, în jurul orei 18:30, patronul Hexi Pharma Dan Condrea a murit într-un accident de circulație. Era așteptat de fetița de 10 ani.

Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni.

„La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, a povestit fosta soție amicilor.

„Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunând plîngeri a răspuns:

„Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”.

Dan Condrea era un șofer experimentat, „mergea tare și bine, făcea și karting”, a mărturisit un angajat al Hexi Pharma.

Opelul în care se afla Dan Condrea era o mașină din 2010, cumpărată de el pentru tatăl său, acesta fiind fondatorul afacerii și stingându-se în 2011.

Despre viata personala a lui Dan Condrea se stiu putine. A fost casatorit, dar a divortat in 2011. Potrivit lui Catalin Tolontan, fosta sotie, cu care are si un copil, l-a acuzat ca a batut-o si ca i-ar fi furat o firma.

Uliana Ochinciuc, partenera lui Dan Condrea Ulterior, Condrea si-a refacut viata alaturi de Uliana Ochinciuc (foto sus), nascuta in raionul Ungheni din Republica Moldova, cu care imparte si mai multe afaceri.

De altfel, angajatii lui Condrea care au discutat cu presa sustin ca acesta are firme nu doar in Romania si Cipru, ci si in Republica Moldova, Germania si Bulgaria, tara unde si-ar fi facut si acte de identitate.

sursa: fluierul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *