Juniorii lui Gicu Deaconescu au câştigat (4-2) la Craiova, cu CSJ U Craiova

Într-un meci disputat duminică, 22 mai, la Craiova, echipa de juniori republicani B a Clubului Sportiv Municipal, echipă antrenată de Marian Deaconescu (foto) a învins, scor 4-2, echipa CSJ U Craiova. Pentru gruparea vâlceană au marcat Pistriţu (29, Târş şi Simeanu.  Antrenorul Gicu Deaconescu a trimis în teren următorul 11: Popa – Casoni, Ivan, Mocioacă, Matei, Pistriţu, Simeanu, Bârzichi, Şandru, Târş şi Săârleanu. A mai intrat Dican.

„A fost un meci bun făcut de echipa mea, dominat în cea mai mare parte a timpului de joc, băieţii s-au comportat remarcabil, deşi veneam după un turneu de trei zile de la Mediaş unde am jucat cu echipe puternice din Ardeal. Felicitări băieţilor din generaţia 2000 plus câtorva jucători de 1999, o generaţie de excepţie. Felicitări copiilor pentru tot ceea ce fac”, a declarat antrenorul Gicu Deaconescu.

Pentru juniorii B de la CS Municipal urmează ultima etapă a sezonului regulat, la Slatina, cu LPS, apoi juniorii lui Gicu deaconescu vor pleca la un turneu de pregătire organizat în perioada 3-5 iunie de clubul Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *