LEGEA CARE I-A SPERIAT PE CORUPȚII DIN PARLAMENT. Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți!!!

Senatorii au respins aproape în unanimitate cea mai dură lege anti-corupție din România ultimilor 25 de ani.

Legea propusă Parlamentului de liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, propunea închisoarea pe viață pentru corupție mai mare de 100.000 de euro, confiscarea totală și extinsă a averii, muncă în folosul comunității pentru cei condamnați, dar stabilește și faptul că faptele de mare corupție nu se prescriu niciodată, la fel ca și crimele.

113 senatori s-au speriat însă de aceste pedepse și au respins legea la Senat, nefiind nici un vot favorabil legii propuse de liderul PRU, ceea ce era de așteptat având în vedere duritatea pedepselor. Rămâne de văzut ce vor spune cetățenii în fața acestui nou act de autoprotejare a politicienilor față de lupta anti-corupție!

99999

sursa: info-diaspora.com

4 comentarii la „LEGEA CARE I-A SPERIAT PE CORUPȚII DIN PARLAMENT. Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți!!!

 • 23 mai 2016 la 14:54
  Permalink

  Cu multă amărăciune spun eu personal mi-asi da viata dacă în schimbul ei sar îndrepta lucrurile în tara noastră

  Răspunde
  • 17 ianuarie 2018 la 19:14
   Permalink

   Uppp. Urgent trebuie schimbat cîteva puncte la constituție , altfel degeaba se zbat români cinstiți și corupți își fac de cap cum vor , dar asta trebuie președintele țări să intervină ajutat de popor , cu respect pentru România și românii care vor să locuiască în România . Eu mă gândesc să părăsesc România …..

   Nu mai este decît hoție și nesimțire ,o să se ajungă să captureze pesediști că sunt bogați și plini de bani și bogății , o să devină România a doua somalie . O să fie sărăcie în România mai ca în 1907 Pământul dispare vazînd cu ochii străinilor ,ca și pădurile aurul , cuprul etc .

   Răspunde
 • 24 mai 2016 la 8:42
  Permalink

  Daca ar fi un popor cu ceva minte la cap asa ar trebui ;;;’inchisoare pe viata pentru delapidarile mai mari de 100000si confiscarea RAPIDA a averilor .Dar aceasta este o natiune SLABA INTELECTUAL Are numai cenusa in cap nu cred ca va raspunde masiv la programul lansat de Bogdan Diaconu

  Răspunde
 • 27 mai 2016 la 6:44
  Permalink

  Pusãrie 300 de ani ,sã rãmânã mostenire si la progenituri fiindcã hoția,crima,înselãtoria,smenuiala prostia.se transmit prin genã(ADN)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *