„Municipalii” au pierdut la Satu Mare (1-2) şi au căzut pe locul 2 în play-out-ul Seriei B2

După victoria de pe teren propriu, 1-0, cu Şoimii Pâncota, „municipalii” au revenit pe primul loc în play-aut-ul Seriei B2. Trupa lui Adi Dulcea stat pe prima poziţie doar trei zile, pentru că deplasarea de la Satu Mare nu a fost deloc benefică pentru Viperele Albastre. Vâlcenii s-au văzut conduşi încă din minutul 36, când Faur a marcat cu capul, dar au egalat cu un minut înainte de final prin jucătorul revenit după cele 3 etape de suspendare primite, Firţulescu. Echilibrul în teren se rupe în minutul 56, când Samson, care l-a faultat pe Kanalos, primeşte al doilea galben şi este eliminat. Sătmărenii profită apoi de avantajul omului în plus şi punctează pentru 2-1 în minutul 74, prin Mărkuş, scor cu care avea s se încheie partida.

 

În urma rezultatului de la Satu Mare, cele două formaţii fac schimb de locuri în casamentul play-out-ului Seriei B2. Sătmărenii trec pe primul loc, având un punct în plus faţă de vâlceni, CSM-ul cade pe doi şi aşteaptă sâmbătă meciul de pe teren propriu cu Unirea Târlungeni.

 

În aceeaşi rundă, gruparea din Târlungeni a făcut scor, 6-1, acasă, cu Metalul Reşiţa, dar e deja retreogradată alături de formaţia bănăţeană. În celălalt meci al ply-out-ului, Şoimii Pâncota a învins la limită, 1-0, acasă pe U Cluj şi face rocada cu “Şepcile Roşii” în clasament. Etapa viitoare, sâmbătă, 28 mai, CSM-ul joacă acasă, cu Unirea Târlungeni, U Cluj întâlşneşte, pe Clujn Arena, pe Olimpia Satu Mare, iar Şoimii Pâncota joacă acasă cu Metalul Reşiţa.

 

Clasament play-out Seria B2:

  1. Olipia Satu Mare 30p
  2. CSM Rm. Vâlcea 29p
  3. Şoimii Pâncota 28p
  4. U Cluj 27p
  5. Unirea Târlungeni 20p
  6. Metalul Reşiţa –10p

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *