ULTIMA ORĂ! Alina Gorghiu, co-președintele PNL, aruncă BOMBA ANULUI: „Se pune la cale SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis”

Se pregătește un cutremur de o magnitudine uriașă în politica din România! Alina Gorghiu, co-președintele PNL, lansează bomba anului și spune că se pune la cale suspendarea lui Klaus Iohannis. Ea îi acuză în termeni extrem de duri pe Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, autorii acestui plan incendiar. Gorghiu susține că președintele Klaus Iohannis este în mare pericol.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că PSD pregăteşte „cea mai puternică ofensivă” împotriva „oricărei norme democratice”, înainte de alegerile parlamentare.

„Miza acestor alegeri (…) nu este aceea de a câştiga din mâinile PSD oraş după oraş, comună după comună. PSD pregăteşte cea mai puternică ofensivă împotriva PNL, a Guvernului, a justiţiei, a preşedintelui României, împotriva oricărei norme democratice”, a spus Gorghiu, marţi, la un eveniment prin care s-au marcat 141 de ani de la înfiinţarea PNL şi care a avut loc la Hanul Gabroveni.

Ea a afirmat că PSD doreşte să pună aceste planuri în practică înainte de alegerile parlamentare.

„În România anului 2016, ticăloşia are un nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu – îmi pare rău să spun acest nume la aniversarea PNL. Aceşti trei oameni încearcă să genereze cea mai acută, puternică criză prin care poate trece România. De la o demitere a Guvernului, menţinerea lui Tăriceanu în funcţia de preşedinte al Senatului, o eventuală suspendare a preşedintelui României fac parte din planurile PSD pe care ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau în calcul toate variantele ca să poată prelua puterea, iar România va deveni un Hexi Pharma la nivel naţional, iar lupta anticorupţie se va dilua, pas cu pas, cu ei în fruntea României. (…) Miza PNL este să oprească acest lucru. (…) Aceasta este miza alegerilor din 2016”, a declarat Gorghiu.

sursa: stiripesurse.ro

6 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Alina Gorghiu, co-președintele PNL, aruncă BOMBA ANULUI: „Se pune la cale SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis”

 • 27 mai 2016 la 6:02
  Permalink

  pericolul mare este ,daca mai ramine cit basescu la putere,si daca nu pricepeti va zic,ca nu sint de acord cu un presedinte infractor dar si incompetent

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2016 la 11:03
  Permalink

  Sa.l matraseasca odata ! Sa poata omul sa.si rezolve in justitir problems cu casele…sau vreti sa le piards pe toate
  Ai drakului mai sunteti..dati di voi mrfitatii

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2016 la 11:54
  Permalink

  Ha, ha, ha, unde n-ar da Dumnezeu cel mare si dracul deopotriva sa-l vad afara din …. tara pe care a batjocorit-o !!!

  Răspunde
 • 14 noiembrie 2016 la 9:59
  Permalink

  Cat de cretina poate fii lansand o asemenea „bomba” !!! Nu madam, nu va fii suspendat inainte de alegerile din 11 dec, dar sigur dupa alegeri , in max 4-5 luni, respectandu- se toate procedurile legale

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *