ULTIMA ORĂ! Un candidat la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea cere o dezbatere publică cu toți candidații la această funcție

Florin Brăgău, candidatul PRU la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, cere, pe pagina sa personală de Facebook, o dezbatere publică cu toţi candidaţii (PER, PSD, PNL şi ALDE) la acestă funcţie:

Domnule Mircia Gutău, domnule Romeo Rădulescu, domnule Grigore Crăciunescu, domnule Remus Grigorescu, dorința cetățenilor este să avem o confruntare cu toți candidații la funcția de primar, inclusiv ceilalți candidați de la toate partidele politice.
Pe această cale vă propun o CONFRUNTARE ELECTORALĂ PE TOATE TEMELE DE INTERES LOCAL ȘI MODERATĂ DE MAXIM 3 MODERATORI, CÂTE UNUL, DE LA FIECARE post de TELEVIZIUNE locală într-un loc public (în faţa primăriei municipiului, a prefecturii, a teatrului Anton Pann, la Filarmonica… etc.)!!!

Dacă considerați că cetățeanul este mai presus decât ego-ul personal sau cel politic, haideți să dăm frâu acestei DEZBATERI PUBLICE LOCALE VÂLCENE!! 

Dumneavoastră, stimați cetățeni ai municipiului Râmnicu Vâlcea, trebuie să susțineți prin mesaje această dezbatere publică!!! Eu mă las pe mâna dumneavoastră!!!”

gutau_mircia

Redacţia „INFO-PULS” le adresează tuturor cetăţenilor municipiului Râmnicu Vâlcea această întrebare:

Dragi cetățeni ai municipiului Râmnicu Vâlcea, dumneavoastră vă doriți această confruntare???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *