LOVITURĂ DE TEATRU! Nicuşor Dan a acceptat propunerea PNL pentru Primăria Capitalei. Cel care este cel mai bine pozitionat în sondaje să fie sprijinit de celălalt

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a acceptat propunerea celor de la PNL. Acesta a spus la TVR că nu se va retrage din campania pentru primărie, dar va accepta provocarea lansată de candidatul PNL Cătălin Predoiu privind sondajele de opinie.

Reacţia lui Nicuşor Dan vine după ce Predoiu a propus un sondaj in ultima saptamana de campanie si cel care este cel mai bine pozitionat să fie sprijinit de celălalt. „Alegatorii mei sunt oamenii care s-au saturat de coruptia si de jaful generalizat din Capitala, patronat si de PSD si de PNL. In numele lor declar ca nu o sa ma retrag din aceasta campanie si nu o sa propun bucurestenilor sa-l voteze pe dl Predoiu. Sunt in aceasta lupta de 10 ani, nu de 3 saptamani. Accept provacarea dlui Predoiu si sunt gata ca o casa internationala mare de sondaje sa fac un sondaj astfel incat bucurestenii sa voteze pe cine are sanse mai mari sa o invinga pe dna Firea”, a declarat Nicuşor Dan într-o dezbatere electorala la TVR.

Candidatul PNL, Catalin Predoiu, a spus si el, aflat in aceeasi emisiune cu Nicusor Dan, ca se bucura. „Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei”, a spus el.

Alina Gorghiu a reacţionat imediat după declaraţia lui Nicuşor Dan. „Ma bucur ca Nicusor Dan a acceptat propunerea PNL si a lui Catalin Predoiu de a face un sondaj sa vedem cine sta mai bine pentru a invinge PSD la capitala! Dupa acest sondaj dreapta trebuie sa fie unita si sa voteze util!”, a spus copreşedintele PNL pe facebook.

sursa: stiripesurse.ro

5 comentarii la „LOVITURĂ DE TEATRU! Nicuşor Dan a acceptat propunerea PNL pentru Primăria Capitalei. Cel care este cel mai bine pozitionat în sondaje să fie sprijinit de celălalt

 • 30 mai 2016 la 14:10
  Permalink

  Brava Nicusorule, asta-i politica baiatule curva mare, fara limite!. Nu erai tu in afara praduielilor de partid?

  Răspunde
 • 31 mai 2016 la 4:02
  Permalink

  Ma bucur ,este victoria dreptei ,dar in primul rand a D-lui Soros ,care a cheltuit mult ,a scolit ,a finantat oameni de valoare ,ma refer la nicusor dan ,d-na Pralong,guseth,MRU ,si multe ONG care vor „binele tatii”

  Răspunde
 • 31 mai 2016 la 9:29
  Permalink

  O miscare desteapta si de calitate civica mai presus de ambitiile proprii,insa sunt curios daca chiar se va tine de cuvant!

  Răspunde
 • 31 mai 2016 la 12:34
  Permalink

  Nu stiu cum este mai bine dar ma ia groaza cand ma gandesc ca bgetul de miliarde de euro al capitalei va fii gospodarit de D-na Firea.Mi se pare o palarie mare pentru un cap mic in care creerul sta lejer.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *