REFORMA PNL: Consilier local PNL trimis în judecată pentru PEDOFILIE, propus, din nou, candidat pe listele partidului

Reforma PNL are multe fețe. După ce zilele trecute un candidat liberal a fost arestat pentru că a dat mită electorală mici și bere acum a apărut un alt caz. Potrivit pressalert.ro, un consilier local PNL a fost propus pentru un nou mandat chiar dacă procurorii l-au trimis în judecată pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu fată de 12 ani. Lazăr Teodor, ales local în oraşul timişean Ciacova, este acuzat de procurori că „în perioada septembrie 2014 – august 2015, inculpatul a întreţinut, în mai multe rânduri, raporturi sexuale consimţite cu persoana vătămată minoră M.E.D., în vârstă de 12 ani”. La vremea respectivă acesta era revizor CFR şi a negat acuzaţiile. Dosarul este, acum, pe rolul Judecătoriei Deta.
Consilierul local Teodor Lazăr este, conform listei aprobată de co-preşedinţii PNL Timiş, Nicolae Robu şi Dan Popa, pe poziţia a cincea  pentru Consiliul Local Ciacova. Când l-am contactat telefon pentru a-l întreba despre acuzaţiile procurorilor şi cum merg cu noua sa candidatură, acesta a negat vehement. “Asta nu se contactează prin telefon şi de nicio culoare nu am să vă răspund la aşa ceva. Şi de nicio culoare nu e nimic adevărat. Nu există. Trebuie să-mi dai documentaţie, cine eşti, de unde eşti şi cum eşti. Vino, te rog. Pentru ce să ma ancheteze pe mine? Nu-s candidat, nu-s ce prostie vorbeşti tu. Vino la Obad, hai repede, mă găseşti în centru”, a susţinut Lazăr. Când am ajuns la Obad, ieri, aproape de ora 20, Teodor Lazăr era în căminul din localitate unde urma să aibă loc o adunare electorală. Nu a mai răspuns la telefon când l-am sunat. A ieşit până în uşă, chemat de un coleg, dar când a văzut camerele a fugit în interiorul căminului ca să nu fie filmat. Nu a mai ieşit de acolo, colegii săi transmiţându-ne că “a vorbit cu avocatul şi nu dă nicio declaraţie”.
A apărut primarul PNL din Ciacova, Petru Filip, cel care l-a susţinut pe Lazăr ca să fie pe liste şi pentru următorul mandat. Extrem de vesel, acesta ne-a explicat că “spre deosebire de alte localităţi, în localitatea Obad este un aşa mic parlament în care se adună oamenii din sat şi îşi propun candidatul. Aicea nu o să propun candidat, oamenii sunt cei care-l propun. A fost această şedinţă, s-au adunat aproximativ 80 de persoane şi l-au propus în continuare pe domnul Lazăr Teodor. Eu am cerut punct de vedere de la Poliţie, mi-a spus că deocamdată, în acel moment, nu are nicio problemă, este  cercetat pentru nişte fapte, dar am considerat că poate să candideze pe aceste liste. În momentul în care va avea o problemă, normal …”. După ce ne-a explicat situaţia, primarul Filip s-a dus la întâlnirea electorală cu consilierul local acuzat de pedofilie în stânga sa la prezidiu. Mama victimei a povestit că în trei luni de zile barbatul a avut 180 de apeluri către fată.

sursa: sokant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *