Robert Tufişi: „La CSM avem mulţi portari talentaţi, va fi al doilea Brănescu în curând”

Pentru antrenorul secund al CSM-ului, Robert Tufişi, ziua de sâmbătă, 28 mai, a fost una specială din toate punctele de vedere. ”Pantera” a schimbat prefixul şi a împlinit 40 de ani şi a revenit pe teren la un meci oficial după o pauză de trei ani şi jumătate. Roby a evoluat 30 de minute dar a ieşit accidentat, cu un deget rupt, după ce a respins o minge din careul Viperelor Albastre. În teren a intrat juniorul Iustin Teodorescu, cel care avea să joace perfect. Altfel, la finalul celor 90 de minute Robert Tufişi a primit din partea colegilor un coş de flori şi Viperele Albastre i-au cântat ”La mulţi ani”, atât pe gazon cât şi la vestiar.

– Robert, recunoaşte, ţi-ai înscenat accidentarea pentru a debuta Iustin…

Da, aşa este! Amândoi glumim, evident. Le mulţumesc tuturor celor din familia CSM-ului pentru această zi. Îmi pare rău că m-am accidentat. Pe de altă parte, accidentarea mea a făcut ca Iustin Teodorescu să debuteze în Liga a II-a. Vreau să-l felicit pentru că a făcut un meci extraordinar. A venit momentul să le mulţumesc antrenorilor Pelici şi Dulcea pentru că au avut încredere în mine şi m-au ajutat să-i promovez pe tinerii portari de la CSM. L-am lăsat la final pe managerul Lucian Munteanu, pentru care am o menţiune specială şi alături de care lucrez foarte bine şi ne propunem împreună să mai scoatem portari tineri. Azi am demonstrat că muncim bine la nivel de copii şi juniori.

– Te gândeşti la un meci de retragere, peste 4, 5 ani?

Am înţeles gestul cu coşul de flori. Am fost nevoit să joc, am vrut să ajut Vâlcea, nu am putut să refuz niciodată această echipă, mulţumesc tuturor oamenilor din oraş pentru clipele petrecute în fotbal.

– Cine apără la Reşiţa?

Mai este o săptămână până la meciul de la Reşiţa Teodorescu şi-a câştigat locul în poartă, eu sunt accidentat, la Reşiţa va apăra el sau Marinoiu care se întoarce de la lot.

– Sunt şanse ca la Vâlcea să mai plece în fotbalul mare un al doilea Brănescu?

Avem mulţi portari talentaţi, va fi al doilea Brănescu în curând. Am mulţi copii buni, Marinoiu, Teodorescu, Popa, Voicilă, Sporea, nu aş putea fără ajutorul celor de la Centru, unde sunt oameni serioşi şi unde se munceşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *