ULIMA ORĂ! Alina Gorghiu se dezlănțuie. Pentru că a refuzat să le susțină candidatul, cei de la PNL i-au declarat război total lui Nicușor Dan

Bătălie  între candidații dreptei,  după ce  Nicușor Dan a refuzat oferta candidatului PNL Cătălin Predoiu, de a realiza, pe ultima sută de metri, un sondaj menit să departajeze cel mai bine situat candidat de pe această zonă  și  să ofere  baza pentru sprijinirea acestuia în lupta pentru Capitală. Dacă Nicușor Dan  susține  că negociatorii PNL au condițioonat realizarea acestui sondaj de retragerea sa din cursă,  co-președintele  Alina  Gorghiu, prezentă la discuții, are  altă variantă.

„M-am dus ieri la sediul USB pentru a încerca, încă o dată, să-l conving pe candidatul lor de necesitatea ca, în urma unui sondaj – de orice tip, realizat de oricine – candidatul mai slab clasat să se retragă din cursa pentru București. Am fost însoțită de un coleg și de un sociolog, care ar fi urmat să fie reprezentantul nostru la efectuarea sondajului, dacă se agrea soluția politică. Ne-am întâlnit cu Nicușor Dan, cu un sociolog care ar fi reprezentat USB în realizarea sondajului și un membru din staff-ul electoral al candidatului. Am purtat toate aceste discuții pentru că am sperat, până în ultima clipă, că rațiunea și interesul bucureștenilor vor învinge.

Părerea lor a fost că electoratul pe care îl reprezintă nu ar înțelege o eventuală retragere a lui Nicușor Dan, chiar și clasat în urma lui Cătălin Predoiu. Din păcate, nu am reușit să îi convingem de contrariu.

Din acest moment, USB și candidatul lor poartă întreaga responsabilitate pentru divizarea voturilor anti-PSD. Nu înțeleg de ce își doresc atât de mult locul trei dar, de astăzi înainte, ne vom lupta doar noi pentru un București care să nu devină o anexă a comunelor limitrofe din județul Ilfov”, a scris co-președintele PNL pe Facebook.

sursa: stiripesurse.ro

2 comentarii la „ULIMA ORĂ! Alina Gorghiu se dezlănțuie. Pentru că a refuzat să le susțină candidatul, cei de la PNL i-au declarat război total lui Nicușor Dan

  • 31 mai 2016 la 12:21
    Permalink

    Intaratai drace dar va rog sa va ganditi ca acesta gospodina,sotie,mamica,psd-ista ajunge primar general al capitalei.O sa fie un dezastru pt ca ea va fii unealta unui partid a caror membri fac politica intereselor proprii nicidecum politica intereselor Bucurestenilor.Aduceti-va aminte ca primaria capitalei va restitui pate 100 mil euro la UE pt ca nu a terminat la timp pasajul din piata sudului.Aceasta s-a intanplat din cauza faptului ca Pg.Oprescu,corupt si iresponsabil ,nu a acordat legal lucrarile unei societati serioase ci acelei societati care a acceptat conditiile de spaga ale prim general.Ce s-ar fii facut cu acele 100 mil euro?
    Poate un alt pasaj,oricum multe se puteau face.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *