BREAKING NEWS! Alertă maximă pe scena politicii românești. Victor Ponta se întoarce, din nou, la Guvern

Liberalii sunt în vrie după ce, susțin ei, au decodat strategia conducerii PSD. Potrivit vicepreședintelui PNL Sulfina Barbu, social-democrații vor să-l instaleze din nou pe Victor Ponta la Palatul Victoria.

„Domnul Dragnea de o lună de zile l-a scos pe domnul Ponta la înclăzire pentru a fi premier în toamnă: Ponta a avut dreptate va fi vai de capul României dacă planul nociv al PSD va avea sorţi de izbândă. (…) Vineri, domnul Ponta a început să dea semnale că pregăteşte un nou guvern PSD-ALDE şi că se aşteaptă să fie numit din nou premier”, a explicat Sulfina Barbu.

Totodată, aceasta a precizat că  PSD urmăreşte să acapareze puterea prin menţinerea lui Tăriceanu (politician urmărit penal)  la Senat  şi „scoaterea din cărţi” a lui Valeriu Zgonea.

„Planul PSD începe să iasă la iveală şi anume că acest partid urmăreşte acapararea întregii puteri din România. Planul este simplu, îl ţin în fruntea Senatului pe domnul Tăriceanu, nu le pasă că al doilea om în stat este un politician urmărit penal. Contează doar ca această funcţie să fie securizată printr-un om care răspunde la comenzi. L-au scos din cărţi pe domnul Zgonea care dădea semne de independenţă faţă de Dragnea. Nu le pasă că încalcă Regulamentul contează doar ca funcţia să fie a lor şi fac toate astea pentru ca la toamnă să încerce impunerea premierului care să îi apere de ofensiva DNA. Acela este Victor Ponta”, a mai susţinut Barbu.

sursa: fn24.ro

2 comentarii la „BREAKING NEWS! Alertă maximă pe scena politicii românești. Victor Ponta se întoarce, din nou, la Guvern

 • 2 iunie 2016 la 5:18
  Permalink

  Ce de opinii pe aici!… Mă-ntreb, ce mâncă azi poporu’?
  Brom nu i-au dat că, de gagici, o știu că-i e sleit cotoru’.
  De nu l-ar da afar din casă teama că i s-o usca mațu’
  … Ar tot dormi și hiberna până-l răpune de tot lațu’!

  Acuma cată, după ani, când i-au tot strâns gagiii nodu’
  Țapii ispășitori de toate c-a stat pân’ i-au cântat prododu’
  Și, dacă vrei să ai bucluc, cum stă în ranchiună ca-n țâță
  … Arată-i tu cum e condus și manevrat puții de-o mâță!

  Și la „d-nu’“ Tăriceanu prins acuma în minciună
  Tot lătratul este forța, ca la Ponta, de tot tună?
  … Ce i-ar face una-alta lui Iohannis, ce mi-e Wurscht
  De de-ăști maidanezi jegoși mă tot scutur, cu dezgust!

  Frunți înguste ca elită, poltroni formați la demagogi
  O țară luată bine-n flintă de rudimentari rămăși tot gogi
  … Că un popor doarme și tace și fură și el tot ce poate
  De doar atât se mai ridică, s-o mai dea un pic din coate.

  Și de-i gazat și ars pe rugi de-a tot ticsit la cimitire
  Stă tot pe coadă-n bălegar, precum o vită-n amorțire.
  … Denaturat de aburit, dezbinat și-mpins prin lume
  Mă tot întreb, ce-i este țara știrbitului pân’ și la nume?

  Răspunde
 • 2 iunie 2016 la 12:57
  Permalink

  Pe bune, se intoarce Ponta????? Pai sa analizam putin, Guvernul Boc….un dezastru, Guvernul Ponta…poate un pic mai bun… ultimul..Guvernul tehnocrat……Jaleeeee, fratilor, cine are interes sa distruga tara aceasta….???? Daca minunatii de liberali nu se faceau frate cu Dracu ( fostul PDL) atunci as fi fost unul din alegatorii lor…Dar cum dracu sa votez un partid care acum patru ani si a batut joc de o tara intreaga?????
  Din pacate, tipic romanesc…cand ceva merge cat de cat bine…..venim si stricam….Sincer, Domnul Ponta ar trebui sa se gandeasca de mii de ori inainte de a accepta iarasi functia de Premier, caci personal, nu mai vreau sa aud de o alta nenorocire ca cea din Colectiv, doar ca Iohanis sa aiba iarasi Guvernul sau….
  Pe scurt….suntem invartiti cum vor marile puteri ale acetei planete….dar, ma gandesc ca ar fi mai bine sa ne ia cu totul….ca asa poate ajungem si noi la nivelul Germaniei, Frantei….de ce si nu, Rusiei????
  Am ajuns sa fugim precum mustele pe unde apucam pentru a slugarii pe altii, doar ca primim un salariu decent….Vai de mama noastra….:(((((

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *