ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ! Protestatarii i-au cerut DEMISIA, lui Klaus Iohannis, în fața palatului Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis se prăbușește în încrederea publică și acum are parte de un protest în care, în premieră de când s-a instalat la Cotroceni, oamenii îi cer demisia din funcția de președinte.

Mii de sindicaliști din toată țara, membri ai Federațiilor sindicale din Învățământ, alături de elevi și părinți, se află la Palatul Cotroceni, protestul fiind generat de eșuarea negocierilor cu Guvernul României referitoare la salarizarea din învățământ.

Protestatarii au schimbat lozincile și în fața Cotroceniului au început să strige: ”Demisia! Demisia”, un mesaj adresa președintelui Klaus Iohannis.

Protestatarii prezenți la marșul de protest au afișat pancarte pe care scrie: „Vrem să fim tratați corect, cu cinste și cu respect!”,”Afară, afară cu politica din școală”, „Fără educație moare orice nație”, „Muncă decentă, salarii indecente”, „Guvernul a decis: învățământul va fi ucis”. De asemenea, protestatarii fluieră din vuvuzele și scandează: „Demisia”, „Iohannis nu uita, va veni și vremea ta” și „Unitate”.

sursa: stiripesurse.ro

5 comentarii la „ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ! Protestatarii i-au cerut DEMISIA, lui Klaus Iohannis, în fața palatului Cotroceni

 • 1 iunie 2016 la 12:44
  Permalink

  Cam repede au trecut la Presedinte. Ciudat ca nu au nimic impotriva parlamentarilor. Sau acolo, in Parlament, este cineva care-i manevreaza?

  Răspunde
 • 1 iunie 2016 la 12:48
  Permalink

  Cine nu a aflat inca , parlamentarii vor fi schimbati in noiembrie !!!

  Răspunde
 • 1 iunie 2016 la 20:18
  Permalink

  ACUM ESTE MOMENTUL SA SE SCHIMBE ROMANIA NU MAI POATE SA MEARGA MAI DEPARTE CU ASEMENEA DOBITOCI

  Răspunde
 • 2 iunie 2016 la 7:10
  Permalink

  Starea din invatamant nu se datoreaza presedintelui,sau actualului guvern,ci parlamentului -parlamentarilor fara pic de respect fata de romani de rezultatele referendumului privind nr de parlamentari; nr mai mic de parlamentari=cheltuieli bugetare diminuate,aparat birocratic supra dimensionat,si cu un nivel de pregatire(nu zic cunostinte sau cultura) slab catre f.slab in toate institutiile statului(de la nivel de minister pana la nivel de primarie comunala).Domnii „lideri de sindicat” sa sada si sa cugete ei -nu la comanda politica; sa analizeze cu mintiuca lor de lideri DE CE ?activitati ,afeceri similar-identice a unor firme private sunt profitabile(o firma privata nu poate functiona in pierdere) iar cele de stat, inca functioneza cu datorii imense,sau au fost inchise ca nerentabile .Exemplele suntin nr atat de mare ,ca s-ar putea enumera si analiza ,probabil in sute si sute de pagini.Posta Romana vs. firme de curierat(Fancurier..etc),RAPPS vs hoteluri ,complexe de agrement),spitale de stat vs.spitale private,TAROM vs oricare linie-firma prvata de zbor…..si multe multe altele.Probabil nu au lideri de sindicat,sau daca au,acestia pun mintea si osul la treaba ptr binele si pripasirea firmei -daca firma merge,sunt rezultate pozitive,merge si retributia ,sunt locuri de munca,inclusiv ptr dl.lider de sindicat..s.a.m.d…Dar daca”timpul trece ,leafa merge,noi cu drag muncim!” fara rezultate pozitive,si nu ne intereseaza DE CE ? CUM? DE UNDE?……………
  Ar trebui toti eliberati din functii,angajarile sa se faca pe baza de concurs(REAL)pe competente,responsabilitatile sa fie penale in caz de pierderi,prejudicii, sa se faca anual testarea competentelor confarm fisei de date,a tuturor angajatilor din sistemul de stat,mentinerea in functie doar daca sunt obtinute rezultate,performante pozitive.

  Răspunde
 • 7 iunie 2016 la 12:21
  Permalink

  Sa le dea salarii mari. Corect. Dar de a doua zi, cind domnu’ profesor o sa faca „pe prostu'” la clasa pentru a determina părintii sa-si trimita copii la el, la meditatie, sa fie exclus din invatamant. Asa procedati acum, domnilor profesori. Rusine !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *