Posada Perişani, câştigătoarea Cupei României (judeţ) în acest sezon

Desfăşurată pe Sinteticul de la Popeşti, finala judeţeană a Cupei României, Posada Perişani – Voinţa Orleşti s-a încheiat cu victoria grupării antrenate de Mitică Teleşpan, scor 4-2.

La 5 minute de la fluierul de start, Voinţa Orleşti a deschis scorul din penalty, marcator Sticlaru. În minutul 14, Posada a egalat, 1-1, gol Gâlcescu. în minutul 30, Posada preia conducerea, 2-1, dublă Gâlcescu. cu 2 minute înainte de pauză se face 3-1 pentru Posada. Gâlcescu este faultat în careu, penalty-ul este transformat de Roncea. În minutul 67 se petrece cea mai controversată fază a meciului. La un atac al orleştenilor, Sticlaru a lovit mingea cu capul din 6 metri, portarul Posadei, Dozescu, a respins, dar arbitri au considerat că mingea a intrat cu toată circumferinţa în poartă şi au validat golul. Au urmat proteste vehemente ale celor de la Posada, dar a rămas aşa: 3-2. Abia intrat în teren, în minutul 67, Florea (Posadsa) este eliminat (primind roşu direct) la un fault dur asupra unui adversar. În minutul 85 se dictează eliminare şi la Voinţa Orleşti: este trimis la vestiare Alex Călinescu. Apoi, în minutul 90,  gruparea lui Mitică Teleşpan mai înscrie o dată prin Predulete, acesta reuşind să stabilească şi scorul final, 4-2 pentru Posada.

Arbitraj bun asigurat de Sebastian Lăstun – Andrei Iordache şi Mirel Cladoveanu. Rezervă: Alin Colţa. Observatori: Constantin Pintilie şi Marian Matei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *