Se pare că s-a decis: campioana Doljului, adversara echipei CS Şirineasa la barajul de promovare în Liga a 3-a

Deşi nu e nimic oficial, se spune că Federaţia Română de fotbal a stabilit deja meciurile de baraj între campioanele judeţelor, plus cea a municipiului Bucureşti, pentru promovarea în Liga a 3-a. Totul va fi oficial mâine, vineri, 3 iunie, când se va trage la sorţi locul de desfăşurare a meciurilor din tur şi retur.

se pare că federaţia a „împerecheat” campioana judeţului nostru, CS Şirineasa, cu campioana judeţului Dolj. Cu două etape înainte de finalul campionatului în Dolj nu se cunoaşte cu certitudine campioana. lupta pentru primul loc aici se dă între formaţiile Tractorul Cetate (echipă antrenată de fostul stelist şi dinamovist Dorel Stoica – foto) şi Viitorul Cârcea. Cele două sunt despărţite acum de 4 puncte. Tractorul Cetate are 47 de puncte, iar Viitorul Cârcea are 43 de puncte. Mâine, cele două echipe se întâlnesc în meci direct, la Cetate, un egal fiindu-le suficient băieţilor lui Dorel Stoica să devină campioni. În meciul tur, la Cârcea, Viitorul a învins Tractorul cu scorul de 5-4.

În ultima etapă a play-off-ului, Tractorul Cetate va juca la Dunărea Calafat, iar Viitorul Cârcea va juca acasă cu Ştiinţa Danubius Bechet.

Clasament play-off campionat Dolj:

  1. Tractorul Cetare 47p
  2. Viitorul Cârcea 43p
  3. Dunărea Calafat 41p
  4. Recolta Ostroveni 28p
  5. Ştiinţa Danubius Bechet 26p
  6. Progresul Segarcea 22p

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *