În timp ce Comisia Judeţeană se plânge că nu are arbitri, 45 de arbitri vâlceni nu au primit şansa de a conduce un meci de Superligă !!!

Porivit siteului Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea, Nicolae Dobrică este arbitrul care a condus, sezonul recent încheiat, cele mai multe meciuri în Superligă, 30. Acesta este urmat de secretarul general al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu (foto), cu 29 de meciuri arbitrate la Superligă şi de Claudiu Tomoiagă, cu 25 de meciuri conduse în primul eşalşon fotbalistic vâlcean. Interesant e faptul că, deşi se plânge că nu are arbiri, Comisia Judeţeană de Arbitri a avut la dispoziţie un număr de 45 de arbitri care nu au primit nici un meci la centru în Superligă!

Ion Tudorică, cele mai multe observări

Colega noastră, jurnalista Simona Sima are cele mai multe meciuri ca arbitrui asistent, 34, în Superligă. O urmerază Marius Iordache, cu 25 de meciuri ca asistent şi Ramona Bălteanu (24 de partide la linie). Preşedintele Comisiei de Arbitri, Ion Tudorică şi-a tras partea leului, acesta fiind cel care a observat cele mai multe meciuri în Superligă, 19. E urmat de Gheorghe Mosor, cu 17 partide la care s-a aflat ca observator AJF şi de Constantin Popescu, cu 15 meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *