Implementarea serviciului de e-Ticketing la SC ETA SA se apropie de final

La acest moment, în cadrul acţiunii de implementare a ”Sistemului electronic integrat e-Ticketing” la nivelul serviciului de transport urban de călători al SC ETA SA, au fost achiziţionate şi montate pe autobuze şi microbuze computerele de bord, modulele de comunicaţii precum şi antenele wi-fi şi a fost demarată instalarea validatoarelor, rămânând de livrat imprimantele ce emit bonurile fiscale. De asemenea, a fost iniţiată acţiunea de alimentare cu energie electrică a staţiei ETA de pe strada Carol I (zona River Plaza Mall), unde vor fi amplasate automatul de vânzare/reîncărcare titluri de călătorie, precum şi panoul de informare a călătorilor. Totodată, s-a demarat procedura de achiziţie internet fix şi mobil, atât pentru punctele de vânzare/reîncărcare titluri călătorie, cât şi pentru autovehiculele pe care au fost instalate echipamentele.

Sistemul de e-Ticketing va permite vizualizarea în timp real a utilizării serviciului public de transport de călători în municipiul Râmnicu Vâlcea, informaţiile colectate fiind folosite pentru dimensionarea corectă a valorii subvenţiei acordată către SC ETA SA de la bugetul local.

card_calatorie

Toate avizele necesare lucrării de realizare a investiţiei ”Lărgire drum către Fabrica de Aţă” au fost obţinute în urma consiliilor tehnico-economice ţinute la ministerele implicate şi se aşteaptă transmiterea lor către Primăria municipiului. Proiectul tehnic al acestei lucrări este realizat în proporţie de 80%, iar după finalizare şi avizarea sa la Regionala CF Craiova, se va emite Autorizaţia de Construire şi se va demara selectarea constructorului. Investiţia presupune lărgirea carosabilului existent sub pasajul rutier de la Râureni, astfel încât autovehiculele ce vor veni dinspre Craiova-Drăgăşani, după ce vor trece peste pasaj, vor putea vira la dreapta pe un drum cu două sensuri de circulaţie, având astfel un acces mai facil către societăţile comerciale din zona străzii Depozitelor, fără a mai fi nevoite să ocolească până la nodul rutier de la staţia de carburanţi Petrom Troianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *