Asociaţia „Totul Pentru Vâlcea” va invită într-o nouă acţiune de ecologizare a oraşului Rm. Vâlcea

Asociaţia Totul Pentru Vâlcea, Romprest Energy SRL şi VOX Profile va invita într-o nouă acţiune de ecologizare a oraşului Rm. Vâlcea, organizată în dată de 21.06.2016. Zonele porpuse pentru ecologizare sunt faleza Olanestiului, Dealul Capela (traseul spre Boul de Piatră), Matei Basarab-Arenele Traian, Zona Ostroveni… dar aşteptăm şi sugestiile voastre!
Ne vom aduna la orele 10 în parcarea din fata River Plaza Mall, unde vom primi echipament (saci menajeri, mănuşi cauciuc, tricouri, şepci) şi apă, urmând a ne stabili echipele şi persoanele de contact. Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm să confirmaţi pe e-mail craioveanu_laura@yahoo.com sau persoanelor care v-au transmis prezenta invitaţie.
Acţiunea face parte din campania ECO VÂLCEA 2016 şi este un semnal de alarmă pentru vâlcenii care încă aruncă ambalajele pe jos cu prea mare uşurinţă şi, totodată, o încercare de conştientizare a importanţei voluntariatului pentru societate.
Vă aşteptam în număr cât mai mare, confirmarea participării la acţiune va da posibilitatea primirii unui tricou, a unei şepci, în plus o diplomă de participare /scrisoare de confirmare (tradusă în engleză) din partea Asociaţiei că sunteţi voluntar implicat în acţiuni de protejare a mediului.
Implică-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *