Eventuala promovare a echipei CS Şirineasa în Liga a 3-a va pune la muncă oamenii din conducerea administrativă a clubului vâlcean

Eventuala promovare a echipei CS Şirineasa îi va pune la treabă pe oficialii clubului. Astfel, pentru ca baza sportivă să fie omologată pentru Liga a 3-a, va trebui ca în vară să se ridice un gard de protecţie în spatele porţii dinspre vestiare, să fie montată o tabelă electronică şi să fie montate alte circa 200 de scaune. Capacitatea, pe scaune, a tribunei de la Şirineasa este de circa 300 de locuri, dar pentru Liga a 3-a e nevoie de 500 de locuri, iar pentru liga a 2-a de 700 de ocuri.

Şi în privinţa antrenorului care va sta pe bancă la meciurile oficiale ale echipei în sezonul viitor, la Liga a 3-a va trebui făcut ceva. După cum se ştie, din această vară, FRF obligă cluburile de Liga a 3-a să aibă antrenor cu Licenţa UEFA A, iar cele de Liga a 2-a trebuie să aibă antrenor cu Licenţa UEFA PRO. Actualul antrenor al echipei, Octavian Iordache are Licenţa UEFA B, iar managerul general, Mădălin Dobre spune că se va încefca să se obţină o dispensă pentru tânărul tehnician al echipei care se va înscrie la cursurile pentru Licenţa UEFA A imdiat ce acestea vor începe.

În cazul în care va promova, CS Şirineasa ar putea fi repartizată de Federaţia Română de fotbal în seria a 3-a, acolo unde ar putea întâlnii formaţiile SCM Piteşti, FC Argeş (dacă va promova), CS Ştefăneşti, FC Aninoasa, Sporting Roşiori, FCM Alexandria, dacă va promova, CS podari, Atletic BraduAFC Hărman, Sporting Tn. Măgurele, Urban Titu sau FC Voluntari 2. Dacă va fi repartizată în Seria a 4-a, CS Şirineasa ar putea întâlnii formaţiile Milenium Giarmata, Nova Mia Bechicherecul Mic, Naţional Sebiş, Pandurii 2 Tg. Jiu, CNS Cetate Deva, FCM Lugoj, CSU 2 Craiova, Metalurgistul Cugir, Măgura Cisnădie, CS Ineu şi ACSO Filiaşi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *