Finanţatorul echipei de Superligă, CS Cavalerul Trac, Robert Dican: „Vă spun eu cu certitudine, şi în zua de azi unii arbitri vâlceni iau bani!

Finanţatorul echipei de Superligă, CS Cavalerul Trac Cernişoara, Robert Dican, face câteva declaraţii incendiare într-un interviu acordat Televiziunii Etalon, pentru emisiunea Sport Plus. Dican vorbeşte despre intenţia de a pleca din Cernişoara cu echipa, despre lipsa de interes a autorităşilor locale de acolo faţă de fotbalul autohton şi despre brambureala existentă la nivelul Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

E în dubii: ori continuă la Cernişoara, ori pleacă

„E adevărat că sunt în dubii dacă mai continui cu echipa şi sezonul viitor al Superligii la Cernişoara. În condiţiile în care, în campanie electorală, au fost candidaţi care au promis că fac echipă de fotbal la Cernişoara, când exisă deja una, şi chiar la cel mai înalt nivel, la Superligă, e de înţeles mirarea mea. Să vedem ce spune fostul şi actualul primar )reales), şi în fuincţie de discuţia pe care o vom avea, voi decide: ori plec cu echipa – e posibil să o mut la Horezu, ori voi continua la Cernişoara. Oricum, eu vreau să dezvolt un proiect la juniori, cu Gicu Deaconescu şi un grup de 25-30 de copii care să-mi permită să joc şi la Superligă dar să poată juca şi ei la „republicani”, pentru CSM”.

Olaru, arbitrul de casă al echipei CS Şirineasa

„N-am înţeles nici eu ce-a vrut să spună acel anonim în scrisoarea publicată de Arena. Acolo se lăsa de înţeles că eu aş fi dat bani la arbitri. Băieţii de la Arena spun că, dimpotrivă, se înţelege că eu aş şti că se dau bani la arbitri. Dacă e aşa, atunci vă spun eu: şi în ziua de azi arbitri, unii dintre ei, iau bani. N-am nicio teamă să spun asta, pentru că ştiu că aşa e. Sunt, de asemenea, unii arbitri de casă. De exemplu, sezonul trecut Olaru a fost arbitru de casă al celor de la CS Şirineasa! Bine, pe lângă faptul că e un arogant fără pereche. La meciurile importante ale mele l-am cerut la centru pe Demetrescu pentru că am considerat că acesta nu poate să mă fure, fiind angajat la AJF, instituţie la care şi eu cotizez. Iată, cu Demetrescu la centru am pierdut meciurile cu cei de la Călimăneşti, dar cu el la centru am câştigat returul cu Şirineasa. Atunci toată lumea a recunoscut că am fost mai buni ca ei”

Superliga trebuia să aibă şi sezonul trecut 12 echipe

„Părerea mea e că trebuia ca şi sezonul trecut să fie 12 echipe la Superligă, aşa cum va fi acum. Aţi văzut că dacă s-a făcut compromisuri de către AJF şi au fost acceptate mai multe echipe în Sperligă, până la urmă s-a dovedit că unele dintre acestea au făcut figuraţie. Exemplu clar, CS Creţeni care a strâns, în 30 de meciuri, doar 2 puncte! Nu e posibil aşa ceva. Sigur,m aici treebuie punctat revenimentul, din retur, al celor de la Voinţa Orleşti. Dar despre meciul nostru pierdut acolo se poate scrie o carte. E de-a râsul – plânsul. Păi aceştia aveau în teren pe unul Mitală care abia mai putea merge. La un aut al lor, doi coechipieri l-a dus pe braţe pe Mitală în careul nostru. Cineva a bătut autul lung, pe capul lui Mitală şi acesta a împins-o în plasă. Vreau să vă spun că la meciul acela erau numai sticle de apă pe margine, pentru că cei de la Orleşti erau, mai mulţi, în pericol de a face stop cardiac. Nu făcuseră antrenamente, era şi cald. Dar am văzut dăruire la eli, ceea ce nu am văpzut la ai mei. Ai mei erau interesaţi cu ce echipament joacă, nu le-a plăcut culoarea unui echipament, au ales altul,aveau bentiţe pe cap, ce mai (!!!) erau toţi numai fiţe”, mai spune Robert Dican

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *