Şocant: un barbat din Vâlcea s-a sinucis cu mascaţii la uşă

La 39 de ani, Alexandru Mihail Costin a preferat să-şi înfigă cuţitul în inimă decât să meargă din nou la închisoare. În 2012, bărbatul a mai fost condamnat la trei ani de închisoare pentru  înșelăciune.

Vâlceanul originar din comuna Fârtăţeşti locuia cu chirie într-un apartament din Râmnicu Vâlcea,  zona Matei Basarab, iar în această dimineaţă, la ora 6.00, s-a trezit cu mascaţii la uşă. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie  Judeţean Vâlcea  au vrut să-l audieze intr-un alt dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, dar bărbatul şi-a înfipt cuţitul în inimă înainte ca mascaţii să spargă uşa. Alexandru Mihail Costin a fost transporta în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea, dar a murit la doar două minute după ce a intrat pe poarta unităţii.

Cazul  a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, cei care trebuie să stabilească împrejurările în care s-a produs moartea vâlceanului.

Alexandru Mihail Costin  a ajuns în atenţia anchetatorilor în 2012, după ce a escrocat mai multe persoane fizice şi societăţi comerciale din Bucureşti, Argeş şi Vâlcea.  Vâlceanul obişnuia să închirieze maşini şi să le vândă apoi unor persoane de bună-credinţă. Păgubiţii, între care şi firmele SC RENT A CAR MASTER, SC ANA SERVICE MOBILE SRL Piteşti, SC TOPCARS PIPERA SRL Bucureşti, SC SATURN AUTO SRL Rm. Vâlcea şi SC FLAMICOM IMPEX SRL, au depus plângere împotriva vâlceanului care şi-a luat astăzi viaţa. Judecătorii  l-au găsit vinovat pe Alexandru Mihail Costin  pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi înşelăciune şi l-au condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

Vâlceanul risca acum să ajungă din nou în spatele gratiilor pentru înşelăciune, mai multe persoane sesizând poliţia după ce au fost escrocate de bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *