Ieșirea MARII BRITANII din UE are un EFECT de DOMINO la nivelul întregii UNIUNI. În Olanda, Franța, Germania, Cehia urmează să aibă loc REFERENDUMURI pentru IEȘIREA din UE

Liderul Partidului Dreptății din Olanda, Geert Wilrders, solicită un referendum similar și în țara sa. De asemenea, Marine Le Pan le-a promis francezilor că vor avea și ei parte de un referedum pentru ieșirea din UE. 

Geert Wilders conduce un partid de extremă dreapta, care a avut un succes fulminant la ultimele alegeri europarlamentare din Olanda, mizând pe cartea euroscepticismului. Wilders este cel care a făcut jocurile în Olanda pentru ca România să nu adere la spațiul Schengen. Partidul său nu era la putere, dar oferea sprijin în Parlament Guvernului, iar una dintre condiții a fost ca acesta să se opună aderării României la spațiul Schengen.

Marine Le Pan susține că francezii au de 10 ori mai multe motive decât britanicii să părăsească Uniunea Europeană și va face tot ce îi stă în putință pentru a cere o ieșire a Franței din Uniunea Europeană.

026_027

sursa: STIRIPESURSE.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *