Cu scorul general de 5-4, în dauna campioanei Doljului, Tractorul Cetate, campioana Superligii vâlcene, CS Șirineasa a promovat în Liga a 3-a

Ceea ce n-a reușit Flacăra Horezu de două ori, CS Hidro, tot de două ori, sau Posada Perișani, a reușit CS Șirineasa. Gruparea managerului general Mădălin Dobre a promovat în Liga a 3-a cu scorul general de 5-4, în dauna campioanei Doljului, Tractorul Cetate.

Înfrângere…dar promovare

Victoria de acasă, 4-1, s-a dovedit utilă în perspective încercării de promovare a vâlcenilor. La Cetate, Ceapă a deschis scorul în primul minut, după care cei care au trecut la cârma jocului au fost doljenii. Aceștia au egalat prin Jilcu, în minutul 23, au trecut în avantaj, 2-1, marcator Dodoacă, în minutul 77, din penalty și au mai înscris o dată, prin Dodoacă, în minutul 77. Scor final, 3-1 pentru Tractorul Cetate, sufficient pentru ca CS Șirineasa să facă pasul spre Liga a 3-a.

Mai trebuiesc făcute unele mici retușuri la stadion

Promovarea echipei CS Şirineasa îi va pune la treabă pe oficialii clubului. Astfel, pentru ca baza sportivă să fie omologată pentru Liga a 3-a, va trebui ca în vară să se ridice un gard de protecţie în spatele porţii dinspre vestiare, să fie montată o tabelă electronică şi să fie montate alte circa 200 de scaune. Capacitatea, pe scaune, a tribunei de la Şirineasa este de circa 300 de locuri, dar pentru Liga a 3-a e nevoie de 500 de locuri, iar pentru liga a 2-a de 700 de ocuri.

E nevoie de antrenor cu licența UEFA A

Şi în privinţa antrenorului care va sta pe bancă la meciurile oficiale ale echipei în sezonul viitor, la Liga a 3-a va trebui făcut ceva. După cum se ştie, din această vară, FRF obligă cluburile de Liga a 3-a să aibă antrenor cu Licenţa UEFA A, iar cele de Liga a 2-a trebuie să aibă antrenor cu Licenţa UEFA PRO. Actualul antrenor al echipei, Octavian Iordache are Licenţa UEFA B, iar managerul general, Mădălin Dobre spune că se va încefca să se obţină o dispensă pentru tânărul tehnician al echipei care se va înscrie la cursurile pentru Licenţa UEFA A imdiat ce acestea vor începe.

Une va fi repartiyată echipa vâlceană

Acum, că a promovat, CS Şirineasa ar putea fi repartizată de Federaţia Română de fotbal în seria a 3-a, acolo unde ar putea întâlnii formaţiile SCM Piteşti, FC Argeş (dacă va promova), CS Ştefăneşti, FC Aninoasa, Sporting Roşiori, FCM Alexandria, dacă va promova, CS podari, Atletic BraduAFC Hărman, Sporting Tn. Măgurele, Urban Titu sau FC Voluntari 2. Dacă va fi repartizată în Seria a 4-a, CS Şirineasa ar putea întâlnii formaţiile Milenium Giarmata, Nova Mia Bechicherecul Mic, Naţional Sebiş, Pandurii 2 Tg. Jiu, CNS Cetate Deva, FCM Lugoj, CSU 2 Craiova, Metalurgistul Cugir, Măgura Cisnădie, CS Ineu şi ACSO Filiaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *