PLANUL SECRET al GERMANIEI și FRANȚEI, demascat de televiziunea poloneză de stat. Berlinul și Parisul vor crearea unui SUPERSTAT FEDERAL EUROPEAN în care statele membre NU mai au drepturi

Un stat Federal SUPRA-EUROPEAN în locul Uniunii Europene, o astfel de propunere a fost făcută la Mitingul de la Praga, țărilor de la Vișegrad, de către Ministrul de Externe German Frank-Walter Steinmeier. Propunerea le-a fost prezentată sub formă de ULTIMATUM.

Documentul care a fost publicat pe portalul de știri polonez TVP Info are 9 pagini și este SEMNAT de către miniștrii de externe ai Germaniei și ai Franței.

Principalele propuneri din document sunt următoarele:

• Statele membre NU vor mai avea dreptul să mai aibe armată proprie și servicii speciale proprii.

• Unificarea completă a sistemul juridic penal, civil și al sistemului de impozitare. Statele membre NU vor mai avea dreptul să-și impună pe plan național propriul sistem de taxare și de impozitare și nu vor mai avea dreptul să aibe propriul lor cod penal și propriul cod civil.

• Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibe propria lor Monedă și propria lor Bancă Centrală.

• Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibe propriul lor sistem de acordare a vizelor pentru cetățenii non-europeni. Sistemul de VIZE va fi legiferat DOAR de Bruxelles. Vizele vor fi acordate DIRECT de la Bruxelles pe baza unei legislații unice.

• Super-Statul Federal va avea o politică externă UNICĂ. Ministerele de externe și organizațiile pentru cooperarea internațională de la nivelul fiecărui stat VOR FI DESFIINȚATE.

• Limitarea rolului NATO în Europa. Crearea unei Armate Europene și a unor Servicii Speciale Centralizate Europene. Serviciile Secrete și Armatele Statelor actuale vor fi DESFIINȚATE. Ele vor deveni SECȚII sau PĂRȚI ale Armatei și ale Serviciilor Secrete Federale Europene.

• Actualele State Membre VOR PIERDE controlul asupra propriilor frontiere. Ele vor pierde de-asemenea controlul asupra procedurilor de admisie și de relocare a refugiaților pe propriile lor teritorii.

Practic dorința explicită a germanilor care i-au luat în căruță și pe francezi, este să apară un suprastat European în loc de Uniunea Europeană. Acesta a fost ultimatumul prezentat de germani la mitingul din Praga unde a fost prezentat țărilor de la Visegrad de către Frank-Walter Steinmeier.

Dacă un astfel de document va fi aplicat şi va intra în vigoare, în locul Uniunii Europene vom avea DOAR o singură SUPRA-ȚARĂ europeană, care va ființa în funcție de dorința celor mai puternici actori care controlează astăzi Uniunea Europeană.

Actualele state membre NU vor mai avea dreptul să aibe propria armată, propriile servicii secrete, propriul Cod Penal, propriul Sistem de Impozitare – inclusiv nu vor mai avea dreptul să aibe și să impună propriile lor taxe și impozite.

Ele NU vor mai avea dreptul să aibe monedă proprie, NU vor mai avea dreptul să aibe o BANCĂ CENTRALĂ deci nu vor mai fi capabile să-și apere propriile lor interesele financiare, politice și militare ca STATE-NAȚIUNE.

În plus, actualele State Membre vor pierde controlul asupra propriilor frontiere. Ele vor pierde de-asemenea controlul asupra procedurilor de admisie și de relocare a refugiaților pe propriile lor teritorii. Berlinul vrea să introducă un sistem de vize uniform, sistem fixat de la Bruxelles și propune ca politica externă să fie condusă DOAR de către Bruxelles.

Documentul mai vrea să LIMITEZE rolul NATO pe Continentul European.

În preambul, e scrisă justificarea dată de Germani și de Francezi pentru a genera o astfel de federație aberantă la nivel European:

„Our countries share a common destiny and a common set of values that give rise to an even closer union between our citizens. We will therefore strive for a political union in Europe and invite the next Europeans to participate in this endeavor. „

Cele nouă pagini ale documentului nu lasă NICI UN DUBIU asupra faptului că Germania vrea să transforme întreaga Europă Continentală într-un NOU STAT FEDERAL. Hitler se bucură cu siguranță nespus de mult, cu excepția faptului că această nouă SUPRA-GERMANIE europeană pare a fi mai degrabă una neostalinistă și neobolșevică decât una neohitleristă. Totalitară e însă cu siguranță.

Miza imediată RELOCAREA IMEDIATĂ a migranților în Est Europei

Un document bombă a fost dezvăluit luni seară de radio televiziunea poloneză.

Este vorba de planul comun franco-german pentru Summitul european care va avea loc marți și miercuri la Bruxelles după #Brexit și care ar fi fost înmânat luni de șeful diplomației germane omologilor săi din Grupul de Vișegrad.

Miniștrii de externe ai Franței și Germaniei au propus crearea unui „superstat european” care limitează competențele țărilor membre ca urmare a referendumului din Marea Britanie, transmite radio televiziunea poloneză TVP.

Conform presei poloneze, documentul susținut de ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a fost prezentat luni țărilor din grupul de la Vișegrad ca un ULTIMATUM.

Cererea Germaniei susținută de Franța însemnă că membri ai unui superstat, în acest caz țările UE, în practică nu mai au dreptul la propria lor armată, la un cod penal separat, sau un sistem de impozitare propriu și nu ar avea propria lor monedă.

În plus, statele membre ar pierde şi controlul asupra propriilor frontiere și procedurilor de admisie și relocarea refugiaților.

Un lucru e clar. Globaliştii se grăbesc să preia controlul total în noua închisoare a popoarelor numită Uniunea Europeană, construcție globalizării în care cei care vor să plece sunt puși la zid amenințați şi înjurați iar cei care sunt încă membri sunt înjurați permanent de comisarii neobolşevici de la Bruxelles că nu fac bine ce fac.

Este clar că acest proiect aberant nu a apărut peste noapte ci a fost conceput de mințile bolnava din Germania şi Franța încă dinainte de BREXIT. El a fost acuma REÎNPACHETAT și livrat sub pretextul „urgenței impuse de BREXIT”.

Am spune chiar că avem mare noroc cu Brexitul care cu siguranță va genera o rezistență hotărâtă din partea Statelor din Europa de Est, care nu sunt slugile lui Merkel cum am ajuns noi să fim.

Puteți vedea mai jos, fotoscanurile cu documentul original:

sursa: FLUIERUL.ro


NOTĂ: TVP Info este postul național de știri al Statului Polonez – un fel de TVR Info cum era mai demult la noi – dar mult mai bine organizta și mai profesionist. Sursele folosite de TVP Info sunt prin urmare surse de primă mână ce provin direct din mediul politic polonez.

21 de comentarii la „PLANUL SECRET al GERMANIEI și FRANȚEI, demascat de televiziunea poloneză de stat. Berlinul și Parisul vor crearea unui SUPERSTAT FEDERAL EUROPEAN în care statele membre NU mai au drepturi

 • 30 iunie 2016 la 9:54
  Permalink

  URSS-ul era declarat inchisoarea popoarelor,acum ca a disparut locul este luat de noul UE,franco-german! celelalte popoare slugile lor !mai bine lipsa !

  Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 20:08
  Permalink

  Știm încă de la început că Uniunea Europeană este, în fapt, Imperiul Cotroman Romano-German, cum l-am numit permanent (sau ”Oborul Europei”), în care toate țările împinse în această mocirlă și popoarele respective formează turma sclavilor. Unele popoare și-au pecetluit singure starea de sclavie, prin aprobarea intrării în Imperiu, în vreme ce în Romînia doar găștile infractorilor au hotărît, fără a fi consultat poporul.
  În acest imperiu nu mai există niciun drept al statelor componente. Numai oligofrenii au putut crede că este o ”uniune”, deoarece lipsesc trăsăturile caracteristice ale unei uniuni: 1. toți subiecții sînt egali, adică în parlamentul uniunii toate țările au număr egal de reprezentanți, 2. Fiecare stat component are drept de VETO și își păstrează dreptul de a ieși din uniunea, fără nicio explicație, 3. Fiecare stat își păstrează suveranitatea și numai unele atribuții (de exemplu apărare, relații externe), expres și limitativ precizate, se exercită la nivelul uniunii, 4. Niciun organism suprastatal (al uniunii) nu poate acționa în teritoriul statelor componente.
  Comparați aceste drepturi cu realitatea din cel mai odios imperiu din istoria Omenirii, Uniunea Europeană…
  30 iunie 99 e.d./ 2016. Prof. Gheorghe Ungureanu

  Răspunde
 • 1 iulie 2016 la 10:34
  Permalink

  F. bine fac. Acum ca avem controlul la toate cele, la ce ne ajuta? De abia astept sa fiu locuitor al SUE – Statele Unite ale Europei. E normal sa fim cu totii uniti, sa nu mai fie bariere intre oamenii din toata lumea daca se poate. Toti provenim din acelasi trib.

  Răspunde
  • 23 iulie 2016 la 7:09
   Permalink

   Trista perspectiva !!!!!!!!!
   Puteti visa la asta daca sinteti sigur ca veti fi de partea buna.
   „Un stat” ca asta si luat in mina de un „Hitler” ?! Nu stim ce ne aduce viitorul! si nu este poveste caci cu Mme Merkel si D-l Junker am foet la 2 degete de o dictatura.
   Tulai mamaaaaaa!

   Răspunde
 • 1 iulie 2016 la 17:28
  Permalink

  STIAM ACEST LUCRU DE MULTA VREME SI AM ATRAS ATENTIA REPETAT ASUPRA ACESTEI ADEVARATE PRIMEJDII ANTINATIONALE SI VITALE ! ROMANIA CU ROMANI CU TOT, PARASITI INCHISOAREA IN DEVENIRE RAPIDA ZISA „UE” !!!!!!! DACA VOM FI FORTATI SA LUAM DECIZII PESTE CACATII DE „CONDUCATORI”, AVEM SPRIJINUL NECESAR SI-I VOM „REZOLVA” NOI, IN NUMELE UMANITATII SI PASTRARII IDENTITATII ROMANESTI !

  Răspunde
 • 7 iulie 2016 la 5:48
  Permalink

  Faceti orice numai distrugeti banditii securisti din tinutul securesc, zis si romania….aceste haimanale nu fac decat sa traga 1000 de piei de pe o populatie indobitocita tot de ei, banditii securistii….De aceea Germania si Franta trebuie sa distruga aceste securitati locale…cuiburi de diavoli ! Sa fie distruse (prin munca silnica pe viata) si clsele politice ale acestor tari pentru ca tot banditi sunt….si apoi unirea sub o singura putere…este inversul divizarii pentru a stapani…..
  Va veni si timpul executiei diavolilor securisti in tot lagarul comunist si in rusia, dar si a diavolilor ce lucreaza in serviciile secrete occidentale…..timpul lor este pe sfarsite…..lacomia lor nepotolita…..Dumnezeu va avea grija si nu trebuie sa ne facem noi grija daca si cand vor avea loc toate…sa stim doar ca se vor intampla !
  Doamne ajuta si da tuturor ceea ce crezi Tu ca le trebuie !

  Răspunde
 • 8 iulie 2016 la 8:23
  Permalink

  Deşteaptă-te române!, că iar eşti adormit
  Şi cât mai este timp, strigă ROEXIT!

  Răspunde
 • 8 iulie 2016 la 9:03
  Permalink

  se stie ca franta-germania si SUA(FMI) ne-au distrus si conduc lumea!

  Răspunde
 • 18 iulie 2016 la 8:12
  Permalink

  foarte misto.. ca suntem satui sa ne conduca toate jegurile

  Răspunde
 • 24 iulie 2016 la 9:07
  Permalink

  de urgenta ar trebui sa iesim din ue ca sa nu disparem ca natiune si stat suveran si independent .m-am saturat sa fim condusi si obligati sa servin interese straine .europa trebuie sa ramina cum era dupa primul razboi nu vreau sa devenim sclavi ai unor descreierati nemti ce se viseaza in al treilea reich caci va fi dezastru

  Răspunde
 • 26 iulie 2016 la 15:53
  Permalink

  Asta e propaganta rusa clasica ;).
  Cine are minte o sa-si dea seama ca nu e adevarat si ca e in interesul rusiei sa ne sperie cu astfel de stiri 🙂

  Răspunde
 • 26 iulie 2016 la 18:34
  Permalink

  Mai draga romane de rand, tu chiar crezi ca in momentul asta esti condus de romani?! Tu chiar crezi ca o tara paralizata de coruptie,plina de datorii,cu tot sistemul economic in paragina,plina de lichele oportuniste dornice de imbogatire facila care se numesc parlamentari si tot mediul politic romanesc, o tara cu armata la pamant dotata cu arcuri si flinte, poate lua o decizie de opunere in fata celor mai puternice popoare… scoate capul din nisip si si mai stinge televizorul ala pentru ca realitatea este alta.

  Răspunde
 • 9 august 2016 la 18:11
  Permalink

  Ar fi a 5-a incercare de unire a statelor independente ( încă ) din Europa continentala , după cea din vremea Imperiului Riman , a lui Napoleon . după cel de al III-lea Reich şi după Piaţa Comună dezvoltată şi extinsă în UE . N-am găsit printre punctele ultimatumului nici o referire la SALARII egale pentru munci egale . Probabil , în mintea celor care au concepur acest plan NU-ŞI AU ROSTUL . Însă fără acest deziderat nu se poate .

  Răspunde
 • 8 noiembrie 2016 la 6:09
  Permalink

  Excelent !
  Va dati seama : justitie unica, armata unica, politie unica …… fara dragnea,basescu,ponta…… la butoane ! Un vis frumos !

  Răspunde
 • 20 februarie 2017 la 6:26
  Permalink

  In fiecare secol cate un scelerat al istoriei (macar in ultimii 200 de ani)
  1. NAPOLEON (sec IX); 2. HITLER (sec XX) 3. HIDRA franco-germana (sec XXI)
  Nimic nou sub soare.

  Răspunde
 • 19 iulie 2017 la 18:40
  Permalink

  asta se intampla daca mai lasa masonii la conducerea statelor. inca nemtii mai au dreapta puternica si ar putea sa o dea de pamant pe scroafa de merkel

  Răspunde
 • 11 august 2017 la 21:17
  Permalink

  Singura soluție in momentul de fata in ROMÂNIA fiabila pe următorii 15-20 de ani este Administrație Militară iubitori de țara,dispuși la sacrificii,nepupatori de cururi europene,americane sau rusești.Acestea fiind spuse nu ne trebuie decât sa avem curaj și spirit de sacrificiu pentru ca se va merita pe termen mediu și lung.Sa fim noi înșine!Nu trebuie sa ne fie teama,NU AVEM NIMIC DE PIERDUT!!,sunt satul de hoardele fanariote impuse de licurici și de alții (prieteni și aliați)totul fiind întodeauna in detrimentulNostru!!Chiar nu suntem capabili? nu cred și nu voi crede niciodată , mulțumim lui Dumnezeu ca mai avem resurse,NICIODATĂ NU ESTE TÂRZIU,CURAJ!!!(îndemnul este pentru oameni serioși și muncitori ,de buna credință nicidecum pentru politicieni,lepre,profitori opurtunisti și mulți alții!

  Răspunde
 • 12 august 2017 la 9:16
  Permalink

  AR FI O EXPERIENTA ,CARE POATE DUCE LA O ORDINE EUROPEANA,CARE SA DETERMINE REVENIREA LA NORMALITATE,CIT SE MAI PRACTICA EA,ASTFEL CA SA FIE CREATE CONDITII DE DE REVIGORARE A INITIATIVEI LUMII,SPRE CREAREA DE BUNURI MATERIALE SI O VIATA ORDONATA,DESFASURATA IN UN CLIMAT DE SECURITATE SI NU CADERII IN DECADENTA SPIRITUALA SI CULTURALA,CE DUCE LA INDOBITOCIREA OMULUI!
  AVEM SPERANTA CA NUMAI ASA SE POATE FACE ORDINE NATIONALA SI INTERNATIONALA,CU GORPODARIREA RESURSELOR MATERIALE,SI UMANE IN SCOPURI DE SUPRAVIETUIRE IN O VREME CU CLIMA TOT MAI POTRINICA VIETII,CE SA ALIAT SI CU O PIEREDERE A CONTROLULUI BUNULUI SIMT UMAN GENERAIZAT BTOT MAI GREU DE STAPINIT SI CONDUS NUMAI PRIN METODE ORGANIZATORICE DE ACEST TIP DE MACROSISTEM PLANETAR.
  ASADAR ASTEPTAM CU INTERES PUNEREA IN PRACTICA A UNUI ASTFEL DE MACROSISTEM CONDUS DE MINTI LUCIDE,COMPETENTE,PUSE PE BAZE STIINTIFICE DEMONSTRATE,CU SANATATE MENTALA SI FIZICA VERIFICATA SI CU O TRANSPARENTA,MARE PRIN TOATE SISTEMELE INFORMATICE IN SPECIAL INTERNETUL CU ACCESARE LA TOT OMUL GRATUIT!
  SA AUZIM DE BINE SI LA NOI REALIZARI ACUM CIND NU E PREA TARZIU1

  Răspunde
 • 11 noiembrie 2017 la 19:16
  Permalink

  Nu stiu cine a scris articolul asta, dar scrie numai prostii!!
  Ori ii lipsesc cunostintele minimale despre UE si demersurile actuale la nivelul acestei organizatii precum si habar n-are de engleza SAU scrie ineptiile astea in mod intentionat!
  Deci ori este prost ori face razboi informational!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *