Tabela de marcaj, gardul din spatele porții dinspre vestiare și tribună oficială – lucruri obligatorii pentru ca baza sportivă de la Șirineasa să fie omologată pentru Liga a 3-a

Promovarea echipei în Liga a 3-a pune la treabă conducerea administrativă a clubului CS Șirineasa. Managerul general, Mădălin Dobre trebuie ca într-o lună să pună la punct baza sportivă pentru ca aceasta să fie omologată pentru a găzdui meciurile din acest eșalon. Sigur că în multe situații se vor cere, și obține, derogări, dispense, dar sunt și situații care trebuiesc rezolvate rapid.

 Nu vor exista impedimente în privința omologării bazei sportive”.   

Astfel, la inspecția oficialilor care vor veni de la Federația Românăde Fotbal pentru a omologa baza sportivă de la Șirinasa e obligatoriu ca aceasta să aibă o tabelă electronică. De asemenea, obligatoriu trebuie ridicat un gard în spatele porții dinspre vestiare și trebuie achiziționată o poartă de rezervă. Oficialii FRF solicit, de asemenea, să fie delimitată o parte a tribunei ca tribună oficială (eventual acoperită) dar și o masă a presei. „Astea nu sunt problem mari, se pot rezolva într-un timp relative scurt, deci nu vor exista impedimente în privința omologării bazei sportive. Nu este obligatoriu existența unei săli de conferințe, așa cum am văzut scris undeva”, spune Mădălin Dobre.

Necesitatea unui protocol cu două grupe de junior

De asemenea, un club de Liga a 3-a trebuie să aibă două grupe de junior care să fie înscrise în campionatele AJF-ului din județul de unde provine. Nici acest lucru nu este considerat un impediment pentru managerul general al grupării vâlcene. „ Avem destule grupe de juniorila Vâlcea. Vom face încheia un protocol de colaborare cu astfel de grupe”, mai spune Mădălin Dobre. Acesta s-a orientat și asupra eventualilor tineri (Under 21) pe care CS Șirineasa e obligată să aibă în teren pe toată durata unui meci. Reamintim că potrivit regulilor impuse de FRF, și votate de Adunarea Generală, la un meci de Liga a 3-a, fiecare echipă trebuie să aibă în teren, pe toată durata unui meci, un număr de 3 tineri Under 21. Deci, în lot e nevoie de 6 astfel de tineri fotbaliști. „ Eu cred că aici se poate face diferența. O echipă trebuie să aibă în teren tineri Under 21 care să țină ritmul cu ceilalți. Noi suntem în espectativă. Urmărim junior de la Craiova dar și de la CSM, club cu care sper să facem un parteneriat de colaborare ”.

Salariile jucătorilor sunt la zi

Nici în privința restanțelor financiare către jucători situația nu e nici pe departe așa cum este ea reflectată în alte publicații. „Avem salariul pe luna iunie, salariu pe care jucătorii îl vor lua probabil când ne reunim, în jurul datei de 15 iulie, și primele de obiectiv. Sponsorii noștri ne-au asigurat că jucătorii vor primii ceea ce li s-a promis. Adică, 5 milioane lei vechi de fiecare jucător pentru câștigarea Superligii și 10 milioane de lei vechi de fiecare jucător pentru promovare , a concluzionat Mădălin Dobre.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *